Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναζητούνται εγχώριες λύσεις από την Liverpool μετά τις αποχωρήσεις

Αναζητούνται εγχώριες λύσεις από την Liverpool μετά τις αποχωρήσεις

Η Liverpool θα μπορούσε να χάσει έως και τέσσερις από τους «γηγενείς» παίκτες της από την περσινή ομάδα της Premier League, αλλά οκτώ ακόμη παίκτες έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Την περασμένη σεζόν, ο Jurgen Klopp δήλωσε μόνο 24 παίκτες για την Premier League, με επτά από τις οκτώ πιθανές θέσεις «γηγενείς» να του στερούν μια πλήρη ομάδα. Τώρα, δύο από αυτούς τους εγχώριους παίκτες – ο James Milner και ο Alex Oxlade-Chamberlain – έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο και άλλοι δύο – ο Caoimhin Kelleher και ο Nat Phillips – αναμένεται να παραχωρηθουν αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό αφήνει μόνο τους Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez και Jordan Henderson από την υπάρχουσα ομάδα των «γηγενών». Ως εκ τούτου, για να μπορέσει ο Klopp να ορίσει περισσότερους από 20 βασικούς παίκτες για την Premier League της επόμενης σεζόν, η Liverpool χρειάζεται νέες εγχώριες λύσεις.

Πέρα από το μεταγραφικό παζάρι, στο οποίο έχει ήδη αναδειχθεί ο Mason Mount ως εγχώριος στόχος, υπάρχουν αρκετές νέες δυνατότητες εντός του συλλόγου.

Ο Curtis Jones θα καταλάβει μία από τις θέσεις της επόμενης σεζόν, αφού έγινε 22 ετών τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να συμπεριληφθεί ως παίκτης κάτω των 21 ετών. Επιλέξιμοι είναι επίσης οι κεντρικοί αμυντικοί Sepp van den Berg και Rhys Williams, ο μέσος Leighton Clarkson και ο τερματοφύλακας Vitezslav Jaros. Λίγο πιο κάτω, οι επιθετικοί Paul Glatzel και Jack Bearne πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις ως ομογενείς, μαζί με τον αμυντικό Oludare Olufunwa.

Αν και είναι απίθανο οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες να θεωρηθούν υποψήφιοι για την πρώτη ομάδα, ο Klopp θα μπορούσε να στραφεί στον Van der Berg ή τον Williams (αν παραμείνει βέβαια) ως αντικαταστάτες του Phillips ως πέμπτος σε επιλογή κεντρικός αμυντικός.

Παρομοίως, ο Jaros θα μπορούσε να διατηρηθεί ως μέλος της ομάδας τερματοφυλάκων, αν και ο 21χρονος Τσέχος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δεύτερη επιλογή με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα Stockport της League Two.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσοι εγγράφονται ως «γηγενείς» (εγχώριοι, δηλαδή όσοι έχουν ανατραφεί ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία των Reds), θα πρέπει να διαθέτουν την ποιότητα που απαιτείται για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα της Liverpool.

Αυτό μπορεί να δει πολλές από αυτές τις νέες επιλογές να θεωρούνται μη βιώσιμες από τον Klopp και το επιτελείο του – αλλά υπάρχουν τουλάχιστον δύο περισσότερο από χρήσιμες προσθήκες με τη μορφή των Jones και Van der Berg.

Αναζητούνται εγχώριες λύσεις από την Liverpool μετά τις αποχωρήσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com