Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για Bruno Guimaraes

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για Bruno Guimaraes

Η Liverpool φημολογείται ότι ενδιαφέρεται να κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Newcastle United, Bruno Guimaraes.

Η Liverpool φέρεται να έχει «έρθει σε επαφή» με τον Bruno Guimaraes για μια πιθανή καλοκαιρινή μεταγραφή στο Anfield. Σύμφωνα με MME στην Αγγλία, οι Reds είναι μαζί με την πρωταθλήτρια της La Liga Barcelona, οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν το αστέρι της Newcastle United, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να προσθέσουν νέο αίμα στα αγωνιστικά τους κέντρα.

Ο Guimaraes έχει γίνει γρήγορα αγαπημένος των οπαδών στη βορειοανατολική χώρα και ο Eddie Howe σχεδιάζει να κάνει τον Βραζιλιάνο έναν από τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League για να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο 25χρονος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να εξασφαλίσει η ομάδα του Howe την πρώτη τετράδα μπροστά από τη Liverpool και τώρα θεωρείται ως κάποιος που θα μπορούσε να βελτιώσει τη μεσαία γραμμή του Klopp.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Guimaraes προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του στο St James’ Park, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ευχαριστημένος υπό τη διοίκηση του Howe. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τη Lyon τον Ιανουάριο του 2022 με 34,5 εκατομμύρια λίρες και οποιαδήποτε προσφορά για την απόκτησή του από τη Newcastle θα αξίζει σίγουρα πάνω από τα διπλάσια.

Η Liverpool αυτή τη στιγμή έχει στο στόχαστρο της τον αστέρα της Brighton, Alexis Mac Allister και τον μέσο της Chelsea, Mason Mount, καθώς η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com