Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Δεν περιμέναμε να φύγει ο Firmino»

Fabinho: «Δεν περιμέναμε να φύγει ο Firmino»

Για την αποχώρηση του Bobby Firmino με ελεύθερη μεταγραφή, μίλησε ο Fabinho σε νέα του συνέντευξη στο Sky Sports, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα περίμεναν να παραμείνει ο επιθετικός στο Anfield, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Bobby την Κυριακή θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Liverpool, έχοντας πάντως αποχαιρετήσει το Anfield με ένα γκολ το περασμένο Σάββατο εναντίον της Aston Villa.

Firmino και Fabinho συνυπήρξαν τα τελευταία 5 χρόνια στο Merseyside, αναπτύσσοντας αμέσως μια εξαιρετική σχέση.

Ο Fab αναφορικά με την αποχώρηση του Bobby είπε στο Sky Sports:

“ Αυτή τη σεζόν, τον ρωτούσαμε πάντα πότε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο: «Έλα, θέλουμε να υπογράψεις και να μείνεις μαζί μας». Δεν περιμέναμε να φύγει. ”

“ Είναι 31 ετών, οπότε έχει πολλά να δώσει. Μπορεί ακόμα να παίξει το καλύτερο του ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία, είναι νέος. ”

“ Δεν περιμέναμε να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά έπρεπε να φύγει και μερικές φορές βλέπαμε ότι δεν ήταν χαρούμενος και λόγω των τραυματισμών. Είναι κάποιος που συνήθως δεν τραυματίζεται και δυσκολεύτηκε λίγο με τους τραυματισμούς. ”

“ Ξέραμε ήδη ότι δεν θα μείνει, αλλά ήταν μια συναισθηματική εβδομάδα για όλους μας και το μόνο πράγμα είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα για αυτόν και την οικογένειά του. ”

Ο Bobby Firmino σκόραρε στο τελευταίο του ματς στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com