Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προοπτική του Alexis Mac Allister στο Anfield

Η προοπτική του Alexis Mac Allister στο Anfield

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, την Αργεντινή, ο Alexis Mac Allister πρόκειται να ενταχθεί στους Reds υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο αξίας 100.000 λιρών την εβδομάδα, με την συμφωνία να επικυρώνεται πιθανότατα τις επόμενες εβδομάδες.

Η Liverpool πρόκειται να πληρώσει περίπου 60 εκατομμύρια λίρες για την υπογραφή του 24χρονου, όπως υποστηρίζεται από τα ίδια δημοσιεύματα, κάτι που θα τον καταστήσει την τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου και τον τρίτο πιο ακριβό Αργεντινό ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Με τον Alexis Mac Allister να αναμένεται να ενταχθεί στη Liverpool, ως το πρώτο απόκτημα των Reds για το καλοκαίρι, η ιστοσελίδα This is Anfield απευθύνθηκε στους δημιουργούς του καναλιού Albion Obsessed (@AlbionObsessed) και ζήτησε την άποψή τους για την προοπτική του μέσου της Brighton στο Anfield.

Συγκεκριμένα ο δημιουργός του podcast, το οποίο καλύπτει όλα τα θέματα για την Brighton & Hove Albion δήλωσε τα εξής:

Για την απόδοση του Αργεντινού μέσου τη φετινή σεζόν:

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει ποτέ με την φανέλα της Albion. Πάντα μπορούσες να δεις τις δυνατότητες του, αλλά, για μένα, μόνο όταν μεταφέρθηκε σε έναν βαθύτερο ρόλο υπό τον Potter, πέρασε από το μυαλό όλων μας ότι θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους μέσους».

«Η φόρμα του ήταν εκπληκτική και μπορεί να ήταν έκπληξη για πολλούς το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αργεντινής, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η επιρροή του στην κατάκτηση τουΚυπέλλου, φανέρωσε τις ικανότητες του».

Για τον ρόλο του στην Brighton:

«Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε θέση στη μεσαία γραμμή, ακόμα και στα φτερά της επίθεσης όταν τον χρειαστήκαμε. Από τότε που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Roberto De Zerbi τον χρησιμοποιεί στο Νο.10».

Για τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του:

«Είναι εξαιρετικά ικανός στο τάκλιν, διαβάζει κάθε φορά το παιχνίδι σχεδόν τέλεια, είναι ένας πολύ ομαδικός παίκτης και θα σκοράρει σίγουρα 8 με 10 γκολ τη σεζόν».

«Μπορεί να παίξει τόσους διαφορετικούς ρόλους σε όλο το γήπεδο και είναι ένας μέσος που θα πετύχει γκολ σχεδόν από οποιαδήποτε θέση στο επιθετικό τρίτο. Δουλεύει πού σκληρά μέσα στο παιχνίδι και θα σκοράρει το πιο καθοριστικό πέναλτι στο 98ο λεπτό, για να σου κερδίσει ένα παιχνίδι».

Για το ταβάνι του ως παίκτης:

«Πιστεύω ειλικρινά ότι, υπό τον κατάλληλο προπονητή, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Ακόμα κι αν παραμείνει στην ομάδα μας, πράγμα πολύ απίθανο, θα μπορούσε να λάμψει υπό τον De Zerbi».

Για το μέλλον του στην Liverpool, εάν τελικά αποκτηθεί από τους Reds:

«Θα γίνει, με τον καιρό, ο καλύτερος μέσος της Liverpool.Έχει ήδη άφθονη εμπειρία στην Premier League και περιτριγυρισμένος από μια ήδη βελτιωμένη ομάδα της Liverpool, με άλλα ταλέντα παγκόσμιας κλάσης, θα ανθίσει. »

Ο Alexis Mac Allister βρίσκεται κοντά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com