Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των μεταγραφών

Η PL ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των μεταγραφών

Η Premier League επιβεβαίωσε ότι οι σύλλογοι θα μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν νέους παίκτες από τις 14 Ιουνίου 2023 για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αν και τα συμβόλαια των παικτών δεν λήγουν μέχρι τις 30 Ιουνίου αυτο σημαίνει ότι οι υπογραφές με ελεύθερους παίκτες θα γίνουν επίσημες από την 1η Ιουλίου, οι συμφωνίες μεταξύ των συλλόγων μπορούν να ολοκληρωθούν δύο εβδομάδες νωρίτερα. Υπάρχουν επίσης διαφορετικοί κανόνες για εγχώριες και διεθνείς μεταφορές, οι οποίοι ενδέχεται να καθυστερήσουν τις τελευταίες μέχρι την 1η Ιουλίου.

Οι 20 κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία, στις οποίες θα συμμετέχουν οι Burnley, Sheffield United και μία εκ των Luton ή Coventry, με τις δύο τελευταίες να αγωνίζονται στον τελικό των play off της Championship στο τέλος του μήνα, θα μπορούν στη συνέχεια να υπογράψουν παίκτες για τις επόμενες δυόμιση μήνες.

Η θερινή προθεσμία μεταγραφής θα λήξει στις 23:00 (BST) την 1η Σεπτεμβρίου.

Τις προηγούμενες σεζόν, η Premier League αποφάσισε για λίγο να τελειώσει την καλοκαιρινή μεταγραφική της περίοδο νωρίτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό δεν συνέβη όμως τα τελευταία χρόνια, και η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφική περίοδος της νέας σεζόν είναι ημερομηνίες μετά από συνομιλίες με την EFL και τις λίγκες των πρωταθλημάτων στην Ισπανία, τη Γερμανία και την Ιταλία και τη Γαλλία.

Ως εκ τούτου, οι προθεσμίες μεταγραφών σε όλα τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θα κλείσουν την ίδια μέρα.

Το χειμώνα, η μεταγραφική περίοδος θα ανοίξει για τις μεταγραφές την 1η Ιανουαρίου 2024 και θα διαρκέσει για ολόκληρο τον μήνα έως ότου κλείσει την 1η Φεβρουαρίου στις 23:00 (GMT). Και πάλι, η μεταγραφική περίοδος για τους συλλόγους της Premier League θα κλείσει την ίδια μέρα με τη La Liga, την Bundesliga, τη Serie A και τη Ligue 1.

Ένα καλοκαίρι μεταγραφών περιμένει τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com