Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοιτάζει Marc Guehi η Liverpool»

«Κοιτάζει Marc Guehi η Liverpool»

Η Liverpool φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ενισχυθεί και στο κέντρο της άμυνας της το φετινό καλοκαίρι, με το τελευταίο όνομα που έκανε την εμφάνιση του να είναι εκείνο του Marc Guehi.

Οι Reds έχουν συνδεθεί με αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς το τελευταίο διάστημα, όπως οι Goncalo Inacio, Levi Colwill, Antonio Silva και Josko Gvardiol.

Στη λίστα έρχεται να προστεθεί τώρα και ο στόπερ της Crystal Palace, τον οποίον κοιτάζουν πλέον οι Reds, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πρώην αμυντικός της Chelsea αποκτήθηκε από τους Eagles πριν από δύο χρόνια και έκτοτε πραγματοποιεί πολύ ενθαρρυντικές εμφανίσεις στο Selhust Park με τη φανέλα της Crystal Palace.

Η Palace θα ήταν θετική στην παραχώρηση του το φετινό καλοκαίρι, αν εισέπραττε ένα ποσό κοντά στα £50 εκατομμύρια, με τις Manchester United, Arsenal και Tottenham να ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.

Ο 22χρονος τη φετινή σεζόν έχει ήδη αγωνιστεί σε 36 αγώνες της Premier League με τη φανέλα της Crystal Palace, μένοντας μακριά από τους τραυματισμούς, ένα χαρακτηρισμό που δεν έχουν τα υπάρχοντα στόπερ της Liverpool.

Από το ρόστερ των Reds ενδέχεται να έχουμε και αποχώρηση αμυντικού το φετινό καλοκαίρι, με τον Joel Matip να είναι πιθανότερο να παραχωρηθεί.

Ο Marc Guehi υποψήφιος για την Κόκκινη άμυνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com