Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δώρα σε 200 ανθρώπους της Liverpool μοίρασε ο Bobby Firmino

Δώρα σε 200 ανθρώπους της Liverpool μοίρασε ο Bobby Firmino

Ενόψει της αποχώρησής του από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, ο Roberto Firmino πρόσφερε προσωπικά δώρα σε 200 παίκτες και προσωπικό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

Μαζί με τους James Milner, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain, αποχαιρέτησε το Anfield με μια τελετή-βράβευση μετά την ισοπαλία με την Aston Villa το Σάββατο.

Την Κυριακή, η ομάδα και οι οικογένειές τους συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για το Νο 9, με ομιλίες από τον Jurgen Klopp και τον Jordan Henderson. Στην εκδήλωση, ο Firmino χάρισε σε 200 παίκτες, προσωπικό, φίλους και συγγενείς εξατομικευμένα κουτιά δώρων, όπως αποκάλυψε ο Florian Plettenberg του Sky Germany.

Με το άνοιγμα του κουτιού, το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτής της ιστορίας» συνοδεύει ένα χρονοδιάγραμμα της θητείας του Firmino στη Liverpool.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε από τη Hoffenheim το 2015 και ξεπέρασε τους πρώτους αμφισβητίες για να κατακτήσει επτά τρόπαια και να φτάσει σε άλλους τέσσερις τελικούς στο Champions League, το Europa League και το League Cup.

Κάτω από την ημερομηνία 30 Μαΐου 2023 υπάρχει η λεζάντα «όλα τελειώνουν». Κάτω από αυτό το ένθετο, όσοι βρίσκονται κοντά στον Firmino έλαβαν ένα άρωμα με το νέο λογότυπο «F» του 31χρονου και μια εξατομικευμένη φανέλα της Liverpool.

Με το «Firmino 9» στην πλάτη, η υπογεγραμμένη φανέλα 2022/23 έχει επίσης το «Si Senor» τυπωμένο στο εσωτερικό του λαιμού και το «With love Bobby» κάτω από το σήμα της LFC. Πρόκειται για μια χειρονομία που δείχνει ξανά, την αγάπη του Firmino για τη Liverpool και όσους έχουν έρθει πιο κοντά του αυτά τα οκτώ χρόνια στο Anfield.

Το δώρο του έρχεται ένα χρόνο μετά από μια παρόμοια πράξη του Sadio Mane, ο οποίος έφυγε από το Merseyside για την Bayern Munich τον Ιούνιο, επιστρέφοντας για να παρουσιάσει σοκολάτες και χειρόγραφες επιστολές σε 150 μέλη του προσωπικού.

Ο Plettenberg, ο οποίος έχει πρόσβαση στις τελευταίες ημέρες του Firmino στον σύλλογο, περιέγραψε την εκδήλωση της Κυριακής ως «πολύ συναισθηματική», ενώ ενημέρωσε για το μέλλον του παίκτη. «Οι συζητήσεις με πιθανούς νέους συλλόγους θα ξεκινήσουν τώρα», έγραψε. «Από σεβασμό προς τη Liverpool, δεν έχει εξετάσει μέχρι στιγμής άλλες ομάδες».

Δώρα σε 200 ανθρώπους της Liverpool μοίρασε ο Bobby Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com