Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν θα μας επηρεάσει η απουσία μας από το Champions League»

Virgil: «Δεν θα μας επηρεάσει η απουσία μας από το Champions League»

Ο Virgil van Dijk δεν πιστεύει ότι η αναμενόμενη απουσία της Liverpool από το Champions League της επόμενης σεζόν θα εμποδίσει αυτό που μπορεί να κάνει ο Jurgen Klopp στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Και ο αμυντικός των Reds παραδέχεται ότι είναι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο του χρόνου του στο Anfield, καθώς πλησιάζει ένα κρίσιμο καλοκαίρι για τον Klopp και τον αποχωρούντα αθλητικό διευθυντή Julian Ward.

Η Liverpool θα αποχαιρετήσει τους Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita και Arthur Melo στο τέλος της σεζόν με τον σύλλογο να εργάζεται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής έγκαιρα για την επόμενη σεζόν.

Ο Alexis Mac Allister της Brighton παραμένει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων, ενώ ο Mason Mount της Chelsea και ο Ολλανδός διεθνής Ryan Gravenberch της Bayern Munich εξετάζονται επίσης καθώς η Liverpool προσπαθεί να «ξαναχτίσει» την ομάδα με νέα πρόσωπα.

Ο Van Dijk ωστόσο, λέει ότι ανυπομονεί για το τι θα ακολουθήσει καθώς η Liverpool θέλει να ανακάμψει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν με τo εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Southampton την επόμενη εβδομάδα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν», είπε ο Van Dijk. «Πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήρθε πριν από μερικούς μήνες όταν γυρίσαμε τη σελίδα. Προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμα να δουλέψουμε, αλλά το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι έχουμε όλη την προετοιμασία για να δουλέψουμε σε αυτό και σίγουρα αυτό είναι το πλάνο.»

«Οι φήμες που ακούω, λένε πως θα είναι μια πολύ έντονη προετοιμασία με πολλή σωματική άσκηση αλλά και πολλή δουλειά τακτικής για να προετοιμαστούμε για μια δύσκολη σεζόν. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Οι παίκτες φεύγουν και ελπίζω οι παίκτες να έρθουν έγκαιρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας.»

«Πιστεύω ότι όλοι όσοι μπορούν να έρθουν και να μας βελτιώσουν όλους. Θα βοηθήσουν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και θα μας πιέσουν όλους. Είναι πάντα καλό. Αυτό θα είναι το επίκεντρο την επόμενη σεζόν, για να βεβαιωθούμε ότι όλοι είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν. Δεν έχει σημασία το πόσο χρονών κι αν είσαι, πρέπει να πας και να το κάνεις μαζί.»

«Κανένα Champions League δεν θα δυσκολέψει τις μετεγγραφές; Όχι. Η προετοιμασία της σεζόν θα είναι τεράστια. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε περάσει μια μικρή μετάβαση και, αν είμαι παίκτης σε εξέλιξη και έχω επιλογές να πάω στο επόμενο βήμα και η Liverpool χτυπά την πόρτα μου, τότε θα ήμουν πολύ, πολύ ενθουσιασμένος! Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολλά, αλλά, αν κάποιος θέλει να παίξει στο Champions League ό,τι κι αν γίνει, τότε αυτή είναι η φιλοδοξία του.»

«Προφανώς, οι πιθανότητες να φτάναμε στο Champions League ήταν πολύ μικρές, αλλά τώρα το κάνει πιο δύσκολο. Αυτή είναι η κατάσταση. Παίζεις εναντίον μιας καλής ομάδας, ειδικά από τότε που μπήκε ο Unai Emery στο παιχνίδι, που είχε μια πολύ καλή σεζόν. Έτσι Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αλλά ένα απογοητευτικό απόγευμα, όπως κατέληξε.»

Η Liverpool αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι το 89ο λεπτό για να ισοφαρίσει μέσω του Firmino, αφού ο Jacob Ramsey έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι είδαν ένα αμφιλεγόμενο γκολ για τον Van Dijk να κρίνεται οφσάιντ μετά το γκολ του Cody Gakpo. Ο διαιτητής John Brooks συμβουλεύτηκε το VAR στην πλευρά του γηπέδου και αποφάσισε ότι το άγγιγμα του Ezri Konas δεν ήταν εσκεμμένο κατά τη διάρκεια της φάσης του παιχνιδιού για να καθορίσει τον Van Dijk ως οφσάιντ προτού ο Gakpo τελειώσει την ευκαιρία.

«Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ, πολύ δύσκολος ρόλος να παίξεις και νομίζω ότι ο Cody τα πάει εξαιρετικά. Ακόμα μαθαίνει, ακόμα προσαρμόζεται. Κατά τη γνώμη μου, ο Bobby ήταν ένας από τους καλύτερους σε αυτόν τον ρόλο. O Cody, είναι οι πρώτοι έξι μήνες του και τα πάει ήδη τόσο καλά, οπότε αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και πρέπει να συνεχίσει, να κρατήσει και τα δύο πόδια στο έδαφος και να με ακούσει!»

Virgil: «Δεν θα μας επηρεάσει η απουσία μας από το Champions League»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com