Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ο Klopp ήθελε να μείνω, ο Σύλλογος πήρε την απόφασή του»

Milner: «Ο Klopp ήθελε να μείνω, ο Σύλλογος πήρε την απόφασή του»

Ο James Milner αποκάλυψε ότι, ο Σύλλογος πήρε την απόφαση να απορρίψει το αίτημα του Jurgen Klopp για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αφού εμφανίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Liverpool στο Anfield, ο James Milner, σχολίασε από πού προήλθαν οι βασικές αποφάσεις πριν από την επερχόμενη αποχώρησή του.

Η ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Aston Villa ήταν η τελευταία φορά που ο Milner θα έπαιζε εντός έδρας για τους Κόκκινους, σε ένα συγκινητικό απόγευμα για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ο μέσος αντικατέστησε τον αρχηγό Jordan Hendreson, με 20 και κάτι λεπτά παιχνιδιού να μένουν, καθώς βοήθησε την ομάδα του να πάρει καθυστερημένα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο 37χρονος Milner έδειξε ότι ο προπονητής Jurgen Klopp ήθελε να παρατείνει την παραμονή του στο Merseyside, αλλά ο Σύλλογος (Διοίκηση) πήρε τελικά την απόφαση από τα χέρια του.

«Νομίζω ότι θα ήταν κρίμα να σταματήσεις όταν έχεις ακόμα λίγη ζωή μέσα σου. Ο Jurgen Klopp είναι ένας αρκετά καλός προπονητής, έτσι που ήθελε να μείνω είναι ευχάριστο», είπε ο Milner στο LFCTV κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης μετά τον αγώνα.

«Δεν έχω ξεκινήσει πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά αισθάνομαι ότι έχω συνεισφέρει. Ακόμα νιώθω ότι μπορώ να έρθω από τον πάγκο και να επηρεάσω. Θέλω ακόμα να συνεισφέρω σε μια ομάδα. Θα πρέπει να παίζεις όσο μπορείς κι ελπίζω να το κάνω για λίγο ακόμα.»

«Ο Σύλλογος προφανώς πήρε την απόφασή του για αυτό. Είναι ωραίο που βρίσκομαι σε μια θέση όπου ο προπονητής ήθελε να μείνω, αλλά έφτασε στο σημείο που συμβιβάστηκα με αυτή την απόφαση.»

Ήταν μια ενδιαφέρουσα εικόνα από τον υπαρχηγό της Liverpool, με την αποχώρησή του να επιβεβαιώθηκε μόνο λίγες μέρες πριν από τη σύγκρουση της Aston Villa. Ο Σύλλογος επέλεξε να κόψει τα αποσπάσματα από το βίντεο στο LFCTV, αλλά το κλιπ από τότε κυκλοφόρησε στο Twitter.

Τερματίζει μια λαμπερή οκταετία με τους Reds, όπου συγκέντρωσε κάθε σημαντικό μετάλλιο που μπορούσε να διεκδικήσει, τερματίζοντας την τριών δεκαετιών αναμονή του Συλλόγου για έναν τίτλο πρωταθλήματος το 2019/20.

Η επιθυμία του Klopp να κρατήσει τον μέσο στον σύλλογο τονίστηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αφού αποκαλύφθηκε ότι στον Milner προσφέρθηκε θέση ως προπονητής στο επιτελείο του manager. Ο βετεράνος είναι δεύτερος μόνο μετά τον Roberto Firmino όσον αφορά τις εμφανίσεις όλων των εποχών υπό τον Γερμανό, με τον Βραζιλιάνο να βιώνει και τον αποχαιρετισμό του στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο επόμενος προορισμός του Milner δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, με τις πρόσφατες εικασίες να τον συνδέουν με μια μετεγγραφή στην Brighton το καλοκαίρι. Ο Yorkshireman σταμάτησε να αποκαλύπτει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το μέλλον του, αλλά πρότεινε ότι θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο Anfield μια μέρα:

«Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Είχα την τύχη να περάσω πολύ καλά εδώ. Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Μπορεί να παίξω ξανά εδώ, ποιος ξέρει.»

Οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν έναν γνήσιο θρύλο του συλλόγου, ο οποίος θα του λείψει πολύ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, όταν φύγει στο τέλος της σεζόν.

Milner: «Ο Klopp ήθελε να μείνω, ο Σύλλογος πήρε την απόφασή του»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com