Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Αν σκοράρω εναντίον της Liverpool δεν θα το πανηγυρίσω»

Chamberlain: «Αν σκοράρω εναντίον της Liverpool δεν θα το πανηγυρίσω»

Ο Alex Oxlade-Chamberlain, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να παραμείνει στην Premier League μετά την αποχώρησή του από το Anfield.

Ο 29χρονος μέσος έχει μόλις εννέα συμμετοχές στην αγγλική κορυφαία κατηγορία αυτή τη σεζόν, αφού έχασε την έναρξη της χρονιάς λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Ο χρόνος παιχνιδιού του έχει επηρεαστεί περαιτέρω, καθώς έχει εμφανιστεί μόλις δύο φορές στην ομάδα μετά την ήττα στο Molineux εναντίον της Wolves τον Ιανουάριο.

Ο Oxlade-Chamberlain ήταν μεταξύ της απερχόμενης τετράδας, καθώς το Anfield αποχαιρέτησε τον πρώην μέσο της Arsenal, τον Naby Keita, τον James Milner και τον Roberto Firmino. Ήταν ο 31χρονος Βραζιλιάνος που έκλεψε τις εντυπώσεις, πριν και μετά το παιχνίδι κόντρα στην Aston Villa, καθώς πέτυχε το 110ο γκολ του στη Liverpool, σώζοντας έναν βαθμό απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Η καριέρα του πρώην παίκτη της Southampton στο Anfield, ξεκίνησε με υποσχέσεις καθώς ήταν καταλύτης στο Champions League το 2017/18, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στον ημιτελικό περιόρισε την παρουσία του στους Κόκκινους και ακολούθησαν περαιτέρω προβλήματα. Κατάφερε να κερδίσει μετάλλια για την Premier League, το Champions League, το εγχώριο νταμπλ την περασμένη σεζόν, καθώς και άλλες διακρίσεις όπως το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το τι θα ακολουθήσει για τους Keita, Oxlade-Chamberlain και Firmino παραμένει αβέβαιο με αναφορές να υποδηλώνουν ότι ο 37χρονος Milner πρόκειται να μετακομίσει στη νότια ακτή για λογαριασμό της Brighton & Hove Albion.

Μιλώντας μετά τον αποχαιρετισμό του στο Anfield, ο μέσος άφησε να εννοηθεί ότι η επόμενη κίνησή του θα είναι εντός της Premier League, καθώς στοχεύει να κάνει κάτι στον Virgil Van Dijk που δεν έχει ξανακάνει.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool. «Θα είναι ένα γεμάτο καλοκαίρι κυνηγώντας τον [τον γιο του που ήταν δίπλα του] και μετά θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος ότι πιθανότατα θα επιστρέψω εδώ κάποια στιγμή, στα δύσκολα εκτός έδρας αποδυτήρια, απέναντι σε αυτούς τους οπαδούς – το έχω ξανακάνει.»

«Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου τότε και αν καταφέρω να σκοράρω ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα το πανηγυρίσω. Σας το υπόσχομαι, γιατί έχω τόσο πολύ σεβασμό για όλα όσα έχω περάσει εδώ. Και είπα στον Van Dijk ότι μπορεί πραγματικά να μπορέσω να τον ντριμπλάρω για πρώτη φορά!».

Chamberlain: «Αν σκοράρω εναντίον της Liverpool δεν θα το πανηγυρίσω»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com