Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έσπασαν» καρδιές στο αντίο του αγαπημένου της κερκίδας Bobby Firmino

«Έσπασαν» καρδιές στο αντίο του αγαπημένου της κερκίδας Bobby Firmino

Σε ένα απόγευμα που το Anfield αποχαιρέτησε τέσσερις παίκτες που συνέβαλαν στα ένδοξα χρόνια υπό τον Jurgen Klopp, ο Βραζιλιάνος ήταν αναμφίβολα ο πιο αγαπητός των οπαδών.

Οι νότες του «Si Senor», του τραγουδιού-σήμα κατατεθέν του, ακούστηκαν πολύ πριν το πρώτο σφύριγμα σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά και, κατά κάποιο τρόπο, αξιοσημείωτο απόγευμα.

Αλλά μέχρι τη στιγμή που ο Firmino μπήκε για τελευταία φορά στο γήπεδο με 18 λεπτά να απομένουν, το Anfield δεν ήταν ένας τόπος γιορτής, εξοργισμένο από την τακτική της Aston Villa με της καθυστέρησης που έκανε σε κάθε φάση, την κακή διαιτησία και μια ανησυχητικά κατώτερη απόδοση από τους γηπεδούχους.

Για κάποιον που ζει τη ζωή του με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, αυτή η ατμόσφαιρα χαλούσε όλο το εορταστικό σχέδιο της Liverpool.

Σίγουρα, καθώς ο χρόνος περνούσε στο 89ο λεπτό και με τη Liverpool να ξεμένει από ιδέες για να ισοφαρίσει το γκολ του Jacob Ramsey στο πρώτο ημίχρονο, ο Firmino αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δράσει, φτάνοντας πρώτος σε μια σέντρα του Mohamed Salah από τη δεξιά πτέρυγα και πετυχαίνοντας γκολ με βολέ από κοντά. Για τον Βραζιλιάνο, ήταν το 54ο και τελευταίο γκολ στην 173η εμφάνισή του μπροστά στο Kop.

Το Anfield ξέσπασε. Ο Firmino όμως, είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, να ανακτήσει την μπάλα και να τρέξει πίσω για να ξαναρχίσει το παιχνίδι, σταματώντας μόνο για λίγο για να πέσει στα γόνατα και να δείξει στον ουρανό πανηγυρίζοντας. Υπήρχε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδηθεί, ακόμα κι αν η Liverpool τελικά δεν τα κατάφερε και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες για πρόκριση στο Champions League.

Δεδομένου ότι ο Salah είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στο Anfield από ασίστ του Firmino, ήταν ένας ιδιαίτερα ταιριαστός συνδυασμός με τον οποίο αποχαιρέτησε.

Όταν αποχώρησε αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τελικό σφύριγμα, ο Firmino ήταν δακρυσμένος, παρηγορήθηκε από τον συμπατριώτη του Alisson Becker κατά την αποχώρησή του και δέχθηκε μια τεράστια αγκαλιά από τον Darwin Nunez.

Αλλά όταν επέστρεψε μαζί με τον Naby Keita, τον James Milner και τον Alex Oxlade-Chamberlain για μια ατομική τιμητική απονομή από τους συμπαίκτες του, ο Firmino ήταν αρκετά ήρεμος για να κάνει έναν τελευταίο γύρο αποθέωσης, να τραγουδήσει άλλη μια φορά το τραγούδι του και να χαιρετήσει για τελευταία φορά το κοινό του Anfield πριν εξαφανιστεί για τα καλά στο τούνελ.

Ευχαριστούμε για όλα, Bobby. Αν στην Liverpool του Klopp θα μπορούσε να συνοψιστεί μια εποχή με επιτυχίες σε έναν παίκτη, τότε αυτός είναι ο Βραζιλιάνος.

«Έσπασαν» καρδιές στο αντίο του αγαπημένου της κερκίδας Bobby Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com