Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Σίγουρα θα κλάψω σήμερα»

Firmino: «Σίγουρα θα κλάψω σήμερα»

Πιθανότατα την τελευταία του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Liverpool παραχώρησε ο Bobby Firmino, λίγες ώρες πριν αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Anfield με τα χρώματα της ομάδας κόντρα στην Aston Villa.

Ο Bobby θα γνωρίσει την αποθέωση το απόγευμα στο Anfield, η ομάδα θα τον τιμήσει για την παρουσία του αυτά τα 8 χρόνια, ενώ θα επιστρέψει και στη δράση μετά από 1.5 μήνα.

Ο Bobby μίλησε για το τελευταίο του παιχνίδι στο Anfield:

“ Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα, το τελευταίο μου παιχνίδι στην έδρα μασ με τους οπαδούς, με τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου.”

“ Θα κλάψω 100%. Θα είναι συναισθηματικό για μένα και για την οικογένειά μου. ”

“ Ο κύκλος εδώ έχει τελειώσει και καταλαβαίνω ότι είναι ώρα να φύγουμε. Είμαι πολύ περήφανος για την όμορφη ιστορία που γράψαμε μαζί. ”

“ Ακόμη και να ήμουν τραυματίας ή όχι στο 100%, θα έπαιζα. Θα πήγαινα στο γραφείο του προπονητή, αν δεν με έπαιρνε στην αποστολή! ”

Για το τραγούδι του:

“ Το τραγούδησα στο αυτοκίνητο με την οικογένειά μου πριν από δύο μέρες. Τα παιδιά μου ρώτησαν αν μπορούσα να βάλω το τραγούδι για να τραγουδήσουμε μαζί. ”

“ Όταν ήξερα ότι οι οπαδοί είχαν δημιουργήσει ένα τραγούδι για μένα, χάρηκα πολύ γιατί είναι συμβολικό. Σημαίνει ότι με αγαπούν και πάντα όταν άκουγα το τραγούδι μου μου έδινε το κουράγιο και το κίνητρο να δουλέψω σκληρότερα, να κάνω περισσότερα για την ομάδα και να κάνω το καλύτερό μου. ”

Για τα 8 του χρόνια στην ομάδα:

“ Είναι τιμή. Ήταν το ταξίδι που κάναμε μαζί, αυτά που πετύχαμε μαζί και τα τρόπαια που φέραμε στο σύλλογο όλοι μαζί. ”

“ Δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι τώρα και αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μου κάθε μέρα, καθώς και με τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου επίσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω ότι θα με επέλεγαν για τον αγαπημένο τους παίκτη. ”

“ Ο κόσμος θέλω να με θυμάται για την καρδιά μου και την γενναιοδωρία μου. ”

Για τη συνύπαρξη με τους Salah και Mane:

“ Το να παίξω δίπλα σε αυτά τα δύο παιδιά, κορυφαίους παίκτες, ήταν τιμή και χαρά για μένα. Μου άρεσε πολύ να παίζω μαζί τους και τα αποτελέσματα που φέραμε μαζί. ” Είπε ο Firmino.

“ Μερικές φορές απολαμβάνω περισσότερο τις ασίστ παρά να βάζω ένα γκολ ο ίδιος. Είναι σημαντικό για μένα. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν τους έδινα την μπάλα και τους βοηθούσα να σκοράρουν. ”

Για τη θέση του στο γήπεδο:

“ Εγώ και ο Brendan Rodgers δεν καταλάβαμε ο ένας τον άλλον για τη θέση μου. Όταν έφτασε ο προπονητής, δημιουργήσαμε το ψεύτικο εννιάρι. Μετά από αυτό, απλώς απόλαυσα τη θέση. ”

Αν θα ήθελε να επιστρέψει ως προπονητής:

“ Μπορεί! Ποτέ δεν λες ποτέ. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου. Μπορεί να γίνει, ποτέ δεν ξέρεις! ”

Ο Bobby Firmino έτοιμος να αποχαιρετήσει το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com