Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιδανικό αντίο για Firmino – ισοπαλία 5ης θέσης για τους Reds

Ιδανικό αντίο για Firmino – ισοπαλία 5ης θέσης για τους Reds

Στο 1-1 έμειναν οι Reds με την Aston Villa στο Anfield, με τον Bobby Firmino να βρίσκει δίχτυα στο τέλος , σε ένα αποτέλεσμα που την στέλνει στο Uefa Europa League της επόμενης σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε βέβαια μεγάλο ρόλο και η διαιτησία του John Brooks, ο οποίος αρχικά δεν απέβαλλε τον Mings στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ακύρωσε το γκολ του Cody Gakpo.

Το ιδανικό αντίο για τον Bobby Firmino, ο οποίος σκόραρε στο 89’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τη Liverpool.

Ήταν ο τελευταίος αγώνας των Bobby Firmino και James Milner με την Κόκκινη φανέλα.

Α’ Ημίχρονο: Με την αναμενόμενη ενδεκάδα και τον Bobby Firmino στον πάγκο ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στην Aston Villa.

Ο αγώνας κύλησε χωρίς κάποια ευκαιρία μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, όταν ο Konate ανέτρεψε τον Watkins που έβγαινε τετ α τετ με τον Alisson. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Liverpool δεν ανέβασε στροφές ούτε μετά το 0-1 και η Villa αυτό που δεν πέτυχε από την άσπρη βούλα, το πέτυχε στο 27’ με τον Ramsey, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Trent στο δεύτερο δοκάρι και μετέτρεψε σε γκολ τη σέντρα του Douglas Luiz, με ένα σωστό πλασέ.

Μετά το ημίωρο, προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί οι Reds, έχοντας μια κεφαλιά με τον Diaz στο 40’, που όμως έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια η ομάδα ζήτησε την κόκκινη του Mings, ο οποίος έκοψε την αντεπίθεση με δολοφονικό τάκλιν στον Gakpo, όμως Brooks και VAR συμφώνησαν να του δείξουν την κίτρινη.

Στον χρόνο που απέμεινε και στις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Klopp ζήτησαν και ένα πέναλτι για ανατροπή του Henderson, όμως ούτε αυτή δόθηκε.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη, οι Reds μπήκαν με διάθεση να ισοφαρίσουν και είχαν την πρώτη τους ευκαιρια στο 50’, με πλασέ του Salah που μπλόκαρε ο Martinez.

Αμέσως μετά παρόμοια ήταν η κατάληξη στο πλασέ του McGinn, με τον Alisson να μπλοκάρει σταθερά.

Το 1-1 για τους Reds εν τέλει έγινε για τους Reds στο 56’ με τον Gakpo, όμως το γκολ τους ακυρώθηκε, έπειτα από έλεγχο του Brooks στο VAR. Μάλιστα, το οφσάιντ δόθηκε στον van Dijk, ο οποίος ήταν ακάλυπτος, όταν γύρισε προς τα πίσω την μπάλα ο Diaz, για την πάρει από αντίπαλο ο Ολλανδός.

Πρόκειται για ακόμη μια τραγελαφική απόφαση του Brooks στο ματς.

Στο 63’ είχαμε την πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool, με τον Jota να αντικαθιστά τον Jones και 9 λεπτά αργότερα πέρασαν στο ματς και οι Firmino, Milner και Τσιμίκας αντί των Diaz, Henderson και Robertson.

Ακολούθησε ένα εκτός περιοχής σουτ του Trent στην αγκαλιά του Martinez, με τους παίκτες της Liverpool να προσπαθούσαν αλλά να μην έβρισκαν το γκολ μέχρι να έρθει ο δικός τους σωτήρας στο 89ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση 89 λεπτών, ο Salah σένταρε με το εξωτερικό, ο Firmino πετάχτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν η σειρά του Gakpo να δοκιμάσει τα πόδια του από μακριά, με τον Martinez να μπλοκάρει ξανά, όπως και εκείνο του Elliott στο 95’.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 72′); Fabinho (Elliott 81′), Henderson (Milner 72′), Jones (Jota 63′); Salah, Diaz (Firmino 72′), Gakpo

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne (Moreno 53′, Buendia 65′); Kamara, Luiz, McGinn; Bailey (Young 53′), Ramsey, Watkins

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Κυριακή κόντρα στη Southampton.

Αποχαιρέτησε με γκολ το Anfield ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com