Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρέλανε και το VAR ο Curtis Jones με την εμφάνιση του

Τρέλανε και το VAR ο Curtis Jones με την εμφάνιση του

Ορισμένοι οπαδοί της Premier League έμειναν άναυδοι το βράδυ της Δευτέρας, αφού το δεύτερο γκολ της Liverpool εναντίον της Leicester μέτρησε, παρόλο που ο Curtis Jones αρχικά φαινόταν να είναι οφσάιντ στην επανάληψη του VAR.

Ο Jones έστειλε με ένα βολέ πάνω από το κεφάλι του Daniel Iversen, για να κάνει το 2-0 για τη Liverpool στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ορισμένοι θεατές ήταν πεπεισμένοι ότι το γκολ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Και αυτό οφείλεται σε λάθος του VAR. Καθώς οι υπεύθυνοι στο VAR εξέταζαν πρώτα αν ο Jones ήταν οφσάιντ, σταμάτησαν την οθόνη και τράβηξαν τις γραμμές που έδειχναν ότι ο μέσος της Liverpool ήταν σαφώς πέρα από τον τελευταίο αμυντικό.

Αλλά ο VAR Chris Kavanagh γρήγορα συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα είχε τραβήξει τις γραμμές σε λάθος στιγμή. Το είχε κάνει όταν Cody Gakpo έδινε πάσα στον Mohamed Salah και όχι όταν ο Salah την έδινε στον Jones.

Ωστόσο, αυτό δεν προβλήθηκε από το Sky Sports εκείνη τη στιγμή, το οποίο έκοψε το πλάνο της κάμερας του διαιτητή Craig Pawson. Όταν όμως οι γραμμές τραβήχτηκαν σωστά, φάνηκε ότι η φτέρνα του Jonny Evans κράτησε τον Jones έστω οριακά σε onsite.

Αυτό σήμαινε ότι η Liverpool διπλασίασε πολύ γρήγορα το πλεονέκτημά της στο King Power Stadium – αν και αυτό δεν σταμάτησε τη σύγχυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να επιμένουν λανθασμένα ότι το γκολ δεν έπρεπε να είχε μέτρηση. Οι γηπεδούχοι, που αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμό στην Championship, αποδοκιμάστηκαν από τους ίδιους τους οπαδούς τους στο σφύριγμα του ημιχρόνου.

Το πράγμα χειροτέρεψε για την Leicester στη συνέχεια, με τον Trent Alexander-Arnold να σκοράρει με ένα υπέροχο σουτ μετά από φάουλ, και να κάνει επτά νίκες στη σειρά για την ομάδα του Jurgen Klopp που κυνηγάει το Champions League. Ο Alexander-Arnold πάρα ότι σκόραρε ήταν γεμάτος επαίνους για τον συμπατριώτη του Jones μετά τον αγώνα.

Ο δεξιός μπακ δήλωσε στο Sky Sports:
«Νομίζω ότι είναι από τότε που μπήκε ξανά στην ομάδα. Είναι ένα παιδί που προφανώς θα ήθελε να παίζει περισσότερο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά ανέβηκε όταν του δόθηκε η ευκαιρία και νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνει. Έχει δείξει την ποιότητά του εντός και εκτός της μπάλας. Και σίγουρα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Έχει θέσει υψηλά πρότυπα για τον εαυτό του και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό ως ομάδα και ο ίδιος, έχει πλέον ένα επίπεδο που πρέπει να πετύχει σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ήταν μια εξαιρετική βραδιά γι’ αυτόν και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι».

Εν τω μεταξύ, ο Jurgen Klopp δήλωσε:
«Βελτιώθηκε πολύ, οπότε νομίζω ότι πολλά πράγματα ήρθαν μαζί. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι είναι ακόμα ένα νεαρό παλικάρι και έπαιζε σπουδαία παιχνίδια για εμάς πριν από μερικά χρόνια. Στη συνέχεια πέρασε μια τρομερή περίοδο με τραυματισμούς. Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαίσια. Θα μπορούσε να παρακολουθήσει πολύ ποδόσφαιρο, να μάθει καλύτερα το παιχνίδι και έτσι φαίνεται. Και τα δύο γκολ ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Πρώτα με το αριστερό του πόδι, ένα γκολ παρόμοιο με αυτό που πέτυχε εναντίον της Totttenham.Το δεύτερο είχε μια φανταστική κατάληξη. Περνάει πολύ καλά αυτή τη στιγμή».

Τρέλανε και το VAR ο Curtis Jones με την εμφάνιση του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com