Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο «εμπόδια» για την επιστροφή Mane στην Liverpool σύμφωνα με Toure

Δύο «εμπόδια» για την επιστροφή Mane στην Liverpool σύμφωνα με Toure

Ο Kolο Toure πιστεύει ότι η «μεγάλη προσωπικότητα» του Sadio Mane είναι αυτό που λείπει από τη Liverpool, αλλά δεν αναμένει ότι ο Jürgen Klopp θα φέρει πίσω τον Mane, λόγω των δύο νέων επιθετικών που προστέθηκαν στην ομάδα την τρέχουσα σεζόν.

Ο 31χρονος Μane πέρασε έξι σεζόν στο Merseyside πριν φύγει για την Bayern Munich το περασμένο καλοκαίρι. Ενώ έπαιζε για τους Reds, ο Σενεγαλέζος επιθετικός καθιερώθηκε ως θρύλος των Reds, πετυχαίνοντας 120 γκολ και βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει έξι τίτλους συμπεριλαμβανομένων της Premier League και του Champions League.

Λόγω της μη ικανοποιητικής έκβασης της μεταγραφής του στην Γερμανία, οι οπαδοί της Liverpool έχουν προβλέψει ότι ο Μane θα επιστρέψει στην ομάδα. Ο Μane έχει πετύχει μόλις επτά γκολ στη Bundesliga αυτή τη σεζόν, ενώ η Liverpool είναι αυτή τη στιγμή πέμπτη στη βαθμολογία της Premier League. Αλλά ο Τoure δεν πιστεύει ότι θα «ξανασυναντηθούν».

Την εποχή της πρόσληψης του Κlop τον Οκτώβριο του 2015, ο Τoure ήταν μέλος της ομάδας της Liverpool. Εκ μέρους της BT Sport, ο Toure δήλωσε στο Mirror Football ότι «Ο Jurgen είναι κορυφαίος προπονητής. Έχει επιτύχει τόσο στη Γερμανία όσο και σε αυτή τη χώρα. Μια φάση αλλαγής θα συμβεί σε κάθε σύλλογο.

Πιστεύω ότι ήταν σημαντικό για αυτούς να χάσουν τον Mane… Ο Mane, κατά τη γνώμη μου, ήταν αξιοσημείωτος για εκείνους, επειδή ήταν και σκόρερ και δημιουργός γκολ και είχε ισχυρή προσωπικότητα. Είναι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η νέα εποχή της Liverpool είναι αυτό που αναζητούν. Για να ανανεώσει την ομάδα του, ο Jurgen ψάχνει για παίκτες που θα συμπληρώσουν την υπάρχουσα ομάδα παικτών. Όμως, δεδομένης της τεράστιας τεχνογνωσίας του και των εξαιρετικών του δεξιοτήτων διαχείρισης, είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιήσει αυτό το σχέδιο.

Πέρασα υπέροχα μαζί του και πιστεύω ότι θα βρει έναν τρόπο να επιστρέψει την ομάδα στην κούρσα του τίτλου».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ο Mane και ο Leroy Sane τσακώθηκαν, έγινε πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους. Ο θρυλικός παίκτης της Liverpool «διώχθηκε» από την Bayern και του επιβλήθηκε πρόστιμο για τη συμμετοχή του στον καυγά, θέτοντας αμφιβολίες για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του στην Γερμανική ομάδα.

Από το περασμένο καλοκαίρι, η Liverpool έχει προσθέσει τον Cody Gakpo και τον Darwin Nunez στο ρόστερ της σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει την αποχώρηση του Mane, αλλά κανένας από τους παίκτες δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στην Premier League. Ο Toure πιστεύει πως ο Klopp θα επιμείνει με τους νεοφερμένους και να τους δώσει χρόνο να προσαρμοστούν στη ζωή στην Αγγλία. Και αυτοί οι δύο παίκτες, είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Mane στην Liverpool.

«Πιστεύω ότι θα επιμείνει μαζί τους», είπε ο Τoure. «Πρέπει να τους δώσει χρόνο για να αποδείξουν ότι μπορούν να ταιριάξουν με την ομάδα της Liverpool. Κι εκείνοι ρέπει να καταβάλουν όλη τους την προσπάθεια ως παίκτες, για να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όταν χρειάζεται. Αλλιώς ο επόμενος παίκτης που περιμένει τις ευκαιρίες του θα πάρει τη θέση τους εάν δεν το κάνουν.

«Ο Jurgen είναι εξαιρετικός προπονητής. Κάνει φανταστική δουλειά. Οι παίκτες που αναζητά, θα πρέπει να έχουν τη χημεία για να κρατήσουν την ομάδα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κατά τη γνώμη μου.»

Δύο «εμπόδια» για την επιστροφή Mane στην Liverpool σύμφωνα με Toure
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com