Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Melo: «Στην Liverpool μου φέρθηκαν υπέροχα & έχω μόνο καλά λόγια»

Melo: «Στην Liverpool μου φέρθηκαν υπέροχα & έχω μόνο καλά λόγια»

Ο Arthur Melo μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα που είναι στους Reds και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον άτυχο δανεισμό του στη Liverpool.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εντάχθηκε στους Reds από τη Juventus με δανεισμό την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού, αλλά όλα του πήγαν στραβά. Έχουν περάσει πλέον οκτώ μήνες από τη μία και μοναδική εμφάνισή του με την ομάδα του Jürgen Klopp και αυτό ήταν ένα 13λεπτο, προερχόμενος από τον πάγκο στην ήττα στο Champions League εκτός έδρας από την Napol. Τελικά κατέληξε σε μια χειρουργική επέμβαση σε τραυματισμό στον μηρό.

Ο Arthur Melo μίλησε στο GOAL και όταν σκέφτηκε το χρόνο συμμετοχής του στο Anfield είπε: «Από τότε που έφτασα, ο Κlopp μου φέρθηκε πολύ καλά. Είναι τιμή για μένα να συνεργάζομαι με τον Jurgen. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, πάντα μιλούσε καλά για μένα, είναι απίστευτος και η αντιμετώπιση ήταν πάντα πολύ καλή, κομψή και ιδιαίτερη.»

«Το γεγονός ότι μπορείς να προπονείσαι με κάποιον σαν αυτόν, σου δίνει πάντα πολλά ως παίκτη και είμαι σίγουρος ότι είναι χρήσιμο γιατί μαθαίνεις πολλά κοντά του. Τώρα που έχω αναρρώσει, προφανώς θα ήθελα να μπορώ να παίξω περισσότερο, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική από αυτό που συνέβη όταν έφτασα, γιατί εκείνη την εποχή η ομάδα είχε κάποιες ανάγκες και τώρα έχει άλλες.»

«Αλλά έχω την ησυχία μου όταν τους μιλάω και μου λένε ότι κανείς δεν έχει κανένα παράπονο μαζί μου, το αντίθετο. Επίσης όλοι στην Liverpool γενικά, μου φέρθηκαν υπέροχα και έχω μόνο καλά λόγια για αυτούς και μια πολύ ιδιαίτερη στοργή.»

Φάνηκε επίσης να επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει στη Juventus, δηλώνοντας: «Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αποχαιρετήσω την Liverpool παίζοντας έστω λίγο, να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου, την τεχνική επιτροπή και τους φιλάθλους, που ήταν μαζί μου.»

Αν και ο δανεισμός του Arthur δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε κανείς, αυτά τα σχόλια από τον Βραζιλιάνο αντικατοπτρίζουν εξαιρετικά καλά τον ίδιο, με τίποτα άλλο από θετικότητα, παρά την έλλειψη παρουσίας του, τους τελευταίους οκτώ μήνες. Ποτέ δεν είχε μια ευκαιρία να δείξει τι μπορούσε να κάνει για την ομάδα της Liverpool, αλλά η προθυμία πρώην μέσου της Barcelona, να παίξει στο Papa Johns Trophy για τους Under-21 των Reds, δείχνει μια αξιοπρεπή στάση από την πλευρά του.

Επίσης, όπως τόνισε ο James Pearce στην Athletic, ήταν ένας «άψογος επαγγελματίας» στο Merseyside, χωρίς κανένας στην ομάδα ή το προπονητικό επιτελείο να έχει έναν «κακό λόγο» για τον 26χρονο.

Ο Arthur θα επιστρέψει στην ομάδα του μόλις τελειώσει η σεζόν, αλλά αν επιστρέψει ποτέ στο Anfield με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα στο μέλλον, αξίζει ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα, λαμβάνοντας υπόψη την αισιόδοξη συμπεριφορά που έχει δείξει, παρά τη σειρά ατυχιών που τον έπληξαν όλο αυτό το διάστημα, ως μέλος των Reds.

Melo: «Στην Liverpool μου φέρθηκαν υπέροχα & έχω μόνο καλά λόγια»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com