Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόλις 43 λεπτά ποδοσφαίρου παίχτηκαν στο Liverpool – Brentford

Μόλις 43 λεπτά ποδοσφαίρου παίχτηκαν στο Liverpool – Brentford

Καθόλου ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στον Σαββατιάτικο αγώνα της Liverpool με την Brentford στο Anfield, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Opta.

Οι Reds άνοιξαν το σκορ στην αρχή του αγώνα γκολ του Mo Salah, όμως έκτοτε η μπάλα ήταν για περισσότερη ώρα εκτός παιχνιδιού από ότι εντός, ενώ ο Anthony Taylor σφύριζε όλο και περισσότερα φάουλ.

Η μπάλα με το παιχνίδι να εξελίσσεται βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο για μόλις 43 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, το μικρότερο ποσοστό για αγώνα της Liverpool, από τη σεζόν 2006-07, όταν και ξεκίνησε η καταμέτρηση του εν λόγω στατιστικού από την Opta.

Για το 56% του αγώνα η μπάλα δεν ήταν στο χορτάρι και το παιχνίδι είχε διακοπεί, με τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες του Anfield να μην μπορεί να απολαύσει ποδόσφαιρο.

Σε αυτό φυσικά συνέβαλλε και η αντιμετώπιση του Anthony Taylor, ο οποίος σφύριξε 19 φάουλ εναντίον των Reds, τα περισσότερα που έχει κάνει η ομάδα του Klopp από το 2015.

Επιπρόσθετα, τα 19 φάουλ εναντίον της Liverpool στην έδρα της, ήταν τα περισσότερα από το 2010, όταν και πάλι είχαν καταλογιστεί 19 εναντίον της σε αγώνα κόντρα στη Sunderland.

Ο Taylor έδινε ένα φάουλ ανά 83 δευτερόλεπτα στα 43 λεπτά παιχνιδιού που παίχτηκαν, γεγονός που έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Οι Reds νίκησαν την Brentford με γκολ του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com