Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Barnes για τη νέα του τοιχογραφία στο Anfield: «Τεράστια τιμή»

John Barnes για τη νέα του τοιχογραφία στο Anfield: «Τεράστια τιμή»

Ο John Barnes θεωρεί «τεράστια τιμή» τη νέα τοιχογραφία του στο Anfield, που δημιουργήθηκε σε αναγνώριση της «κληρονομιάς» του στην Liverpool.

Ευρέως αναγνωρισμένος ως ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, ο Barnes είναι τώρα το αντικείμενο ενός εντυπωσιακού έργου τέχνης του δρόμου στην οδό Balfour Street στο L4 – σε μικρή απόσταση από το γήπεδο που τίμησε κατά τη διάρκεια μιας ένδοξης 10ετούς καριέρας στους Reds.

Ο Barnes, επίσημος πρεσβευτής της LFC, δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Είναι τεράστια τιμή γιατί κοιτούσα γύρω μου από τότε που άρχισαν να τα κάνουν και σκεφτόμουν, «Πότε θα πάρω ένα;». Θα ήθελα πολύ ένα!», ειδικά επειδή είναι κατάλληλα στην περιοχή του Anfield.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που είναι στα σπίτια των ανθρώπων της εργατικής τάξης, των ανθρώπων που είναι οι οπαδοί του Liverpool Football Club. Από εκεί ξεκίνησαν όλα πριν από 100 χρόνια.»

«Ο κόσμος μιλάει για το Liver Building ή για κάποιο άλλο εμβληματικό μέρος του Liverpool, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το τοποθετήσουμε από την πλευρά ενός σπιτιού δίπλα στο Anfield – όχι μόνο από την άποψη ότι οι οπαδοί θα το δουν, αλλά και από την άποψη ότι ανήκει εκεί που ανήκει. Είσαι μέρος της κοινότητας και εκεί είναι η κοινότητα.»

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα της εργατικής τάξης, το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινότητας. Από την εποχή του Bill Shankly, πρέπει να έχεις σεβασμό για την κοινότητα, την κοινότητα που σε σέβεται. Έχεις μια σχέση μαζί τους, οπότε αυτό είναι το τέλειο μέρος για να είναι».

Τα φωτογραφικά μηνύματα ενημέρωναν τον Barnes για την πρόοδο της τοιχογραφίας κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της και ο πρώην διεθνής Άγγλος αστειεύτηκε: «Το τελικό προϊόν είναι πολύ ευχάριστο – θα προτιμούσα ίσως να χρησιμοποιούσαν μια εικόνα μου με το στενό σορτσάκι, όμως, όταν ήμουν νεότερος, πιο γυμνασμένος και πιο όμορφος, αλλά δεν πειράζει!».

Ο Barnes είχε 407 συμμετοχές με τη Liverpool, πετυχαίνοντας 108 γκολ και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα League Cup.

John Barnes για τη νέα του τοιχογραφία στο Anfield Τεράστια τιμή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com