Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham – Liverpool (preview)

West Ham – Liverpool (preview)

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται στο London Stadium από τη West Ham το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds έχουν δύο συνεχόμενες νίκες, αφού το Σάββατο επικράτησαν με 3-2 εντός έδρας της Nottingham Forest και θέλουν να φτάσουν σε τρίτη συνεχόμενη, πλησιάζοντας παράλληλα την πέμπτη και την τέταρτη θέση, σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Newcastle.

Η West Ham προέρχεται και εκείνη από δύο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Genk και Bournemouth, παραμένοντας αήττητη από τις αρχές του μήνα.

Έχει πλέον ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία και απέχει 6 βαθμούς, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Uefa Europa Conference League.

Για τους Reds αμφίβολος είναι ο Ibrahima Konate, όμως δεν υπάρχει κάποιο άλλο καινούριο πρόβλημα.

Οι Bobby Firmino και Naby Keita δεδομένα δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση, ενώ εκτός φυσικά είναι και ο Stefan Bajcetic.

Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να δούμε από τον Jürgen Klopp, με ποδοσφαιριστές όπως οι Darwin Nunez και Thiago Alcantara να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, έχοντας περάσει ως αλλαγή στα τελευταία ματς.

Πολλές διαφοροποιήσεις δεν θα δούμε πάντως από τον Γερμανό τεχνικό, καθώς η ενδεκάδα των τελευταίων εβδομάδων αποδίδει, παίρνοντας αποτελέσματα.

Για την West Ham είναι εκτός μόνο ο Scamacca, από τον περασμένο όμως μήνα.

Η απόδοση της έχει σαφώς βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, επικράτησαν οι Reds με 1-0.

Οι Reds φιλοξενούνται στην έδρα της West Ham την Τετάρτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com