Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gody Gakpo: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια τώρα»

Gody Gakpo: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια τώρα»

Ο Gody Gakpo μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Leeds, επέμεινε ότι «πρέπει να κερδίσουν τα πάντα τώρα» οι Reds, αν θέλουν να μπουν στην πρώτη τετράδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο επιθετικός μίλησε στο Via Play μετά τη νίκη με 6-1 επί της Leeds Utd στο Elland Road, την πρώτη νίκη της Liverpool μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι Reds είχαν βρεθεί να παλεύουν για τη φόρμα τους μετά το 7-0 επί της Manchester United στις αρχές Μαρτίου, χάνοντας εκτός έδρας από τις Bournemouth & Manchester City και φέρνοντας ισοπαλίες με τις Chelsea & Arsenal.

Αυτά τα αποτελέσματα είχαν μειώσει τις πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, με τις δύο τελευταίες θέσεις να καταλαμβάνονται αυτή τη στιγμή από τη Manchester United και τη Newcastle United. Η νίκη επί της Leeds έδωσε σημαντική ώθηση, ανεβάζοντας τη Liverpool στους 47 βαθμούς και εννέα βαθμούς εκτός της πρώτης τετράδας με οκτώ παιχνίδια να απομένουν.

Αν είναι και τα καταφέρει, τότε η ομάδα του Jurgen Klopp θα χρειαστεί ένα δυνατό τέλος στην αγωνιστική περίοδο, αλλά ο Gakpo λέει ότι το ντεμαραζ που χρειάζεται η ομάδα πρέπει να γίνει με σερί νικών.

«Είμαστε καλά ισορροπημένοι ως ομάδα, αλλά πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι», δήλωσε ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός. «Ελπίζω να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε από αγώνα σε αγώνα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να κερδίζουμε τα πάντα τώρα. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε και αυτό επιδιώκουμε».

Gody Gakpo: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια τώρα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com