Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Klopp και FSG πήραν μαζί την απόφαση για Bellingham»

«Klopp και FSG πήραν μαζί την απόφαση για Bellingham»

Ο Jürgen Klopp σε συννενόηση με την FSG φαίνεται πως πήραν από κοινού την απόφαση να βγει η ομάδα εκτός διεκδίκησης του Jude Bellingham, όπως αναφέρουν σήμερα στη Γερμανία, από όπου και επιβεβαιώνονται οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ του Γερμανικού, Sport 1, Florian Plettenberg (είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων τις αποχωρήσεις Mane & Firmino), ο Klopp συμφωνήσει στο 100% με την διοίκηση του συλλόγου για την απόφαση της να μην κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του μέσου.

Οι Reds έκριναν πως ένα τόσο μεγάλο για έναν μόνο παίκτη δεν μπορεί να δαπανηθεί, ειδικότερα μετά τη φετινή πορεία που πραγματοποιούν, όντας εκτός τετράδας, με τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν να μην είναι σίγουρη.

Πλέον, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, με τον Mason Mount της Chelsea να είναι ο πρώτος της στόχος και τον συμπαίκτη του, Conor Gallagher να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Γερμανού τεχνικού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το Stamford Bridge, είναι γηγενείς και μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τους Reds, αντικαθιστώντας τους Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain που θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Η λίστα φυσικά δεν τελειώνει στους δύο αυτούς παίκτες, με ονόματα όπως οι Moises Caicedo, Nicolo Barella, Ryan Gravenberch και Matheus Nunes να έχουν αναφερθεί, ενώ ο Plettenberg προσθέτει και εκείνο του Declan Rice.

Σε πρώτο πλάνο για τους Reds ο Mason Mount.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com