Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε περισσότερη επιθυμία»

Alisson: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε περισσότερη επιθυμία»

Ο Alisson πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά να δείξουν για τη Liverpool αυτός και οι συμπαίκτες του, για το υπόλοιπο της σεζόν μετά την ισοπαλία της Κυριακής.

Οι Reds έδειξαν σφυγμό όταν ηταν πίσω στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων στο πρώτο ημίωρο, μιας εξαιρετικά έντονης αναμέτρησης για την Premier League στο Anfield. Κατάφεραν όμως με παρατεταμένη προσπάθεια να ανατρέψουν το σε βάρους του σκορ και με την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου, μπορούν να θεωρήσουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Ο Alisson μιλώντας στο Liverpoolfc.com μετά τον αγώνα ανέλυσε την ξέφρενη συνάντηση, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει τη σημασία του πνεύματος που έδειξαν οι Κόκκινοι στο δεύτερο μέρος.

Σχετικά με την εκτίμησή του για το κυρίαρχο συναίσθημα της απογοήτευσης που δεν κέρδισε…

Για αυτά που κάναμε στο γήπεδο, τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, φυσικά βγαίνουμε εδώ με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξεκίνησε η Arsenal πολύ καλά τον αγώνα, σκοράροντας δύο γκολ. Είναι πολύ δύσκολο στην Premier League να ξεκινήσεις μένοντας πίσω στο σκορ και να επιστρέψεις στο αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. Το να πετύχουμε δύο γκολ ήταν υπέροχο και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά με τις συνθήκες του αγώνα παίρνουμε τον βαθμό που μπορεί να μας βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σχετικά με τα μαθήματα που μπορεί να πάρει η Liverpool από το παιχνίδι αφού βρέθηκε να χανει με 2-0…

Περισσότερο από το να μαθαίνουμε με τα λάθη, πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και τα θετικά πράγματα και να παίρνουμε την καλή πλευρά – δηλαδή να ξεκινάμε με 2-0 και μετά να επιστρέφουμε στο 2-2 και να παίζουμε το παιχνίδι που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην κορυφή του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήξεραν πώς να μας αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Φυσικά είχαν καταστάσεις, αλλά αμυνθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, παίρνουμε τα θετικά από σήμερα και αρχίζουμε να εργαζόμαστε για την επόμενη πρόκληση.

Με την πεποίθηση ότι η ομάδα πίστευε στο ημίχρονο ότι μπορούσε να αλλάξει το ματς…

Το πρώτο γκολ ήταν η αρχή όλων. Όταν σκοράραμε, ο κόσμος ξύπνησε επίσης και βοήθησε την ομάδα. Την ώθησε την ομάδα – όλοι ξέρουν πώς είναι το Anfield όταν ο κόσμος «παίζει» μαζί μας. Δείχνουν αντίδραση σε ό,τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε πρέπει να κάνουμε περισσότερα από αυτό, πρέπει να δείξουμε περισσότερη επιθυμία σε κάθε παιχνίδι –όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο– με συνέπεια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όλοι έρχονται εδώ και λένε τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Είναι πραγματικά εύκολο να το πεις, αλλά όχι πολύ εύκολο να γίνουν αυτά τα πράγματα, το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι μαγικό, ότι μπορείς απλά να πας εκεί και να νομίζεις ότι τα πράγματα πάνε όπως τα θέλεις. Πρέπει να παλέψεις για αυτό, αυτό κάνουμε: να προετοιμαστούμε, να προπονηθούμε σκληρά και να πάμε στους αγώνες δείχνοντας την επιθυμία να το κάνουμε διαφορετικά και να κερδίσουμε τους αγώνες.

Στη νοοτροπία που πρέπει να δείξει η ομάδα και να προσπαθήσει να κερδίσει κάθε αγώνα που απομένει στη σεζόν και να δει πού θα οδηγήσει…

Αυτή είναι η σκέψη, πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Έτσι ήταν όταν παλεύαμε για τίτλους και το ίδιο είναι και τώρα. Πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο που έχουμε απέναντί ​​μας, όχι μόνο να κοιτάμε τον πίνακα και να πανηγυρίζουμε όταν οι άλλες ομάδες χάνουν βαθμούς. Φυσικά το χρειαζόμαστε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες μας, για να διατηρήσουμε τα καλά πράγματα που κάνουμε. Ο Τhiago επέστρεψε και σήμερα, ήταν υπέροχο. Ο Luis Diaz είναι επίσης κοντά. Είναι καλό που έχουμε αυτούς τους παίκτες πίσω, δίνουν δύναμη και δύναμη στην ομάδα και ποιότητα. Παίρνουμε αυτά τα πράγματα και συνεχίζουμε.

Alisson: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε περισσότερη επιθυμία»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com