Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μιλησε για την χαμένη του ευκαιρία ο Ibrahima Konate

Μιλησε για την χαμένη του ευκαιρία ο Ibrahima Konate

Ο Ibrahima Konate αναφέρθηκε στην χαμένη του ευκαιρία το απόγευμα της Κυριακής και πως θα μείνει στη μνήμη του ως μια «μεγάλη στιγμή» στο παιχνίδι.

Οι Reds ήταν πίσω στο σκορ αλλά πέτυχαν ένα γκολ λίγο πριν λήξει το 1ο ημίχρονο με τον Μο Salah, πριν ο Bobby Firmino που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, κάνει το 2-2 με κεφαλιά από σέντρα του Τrent Alexander Arnold, λίγο πριν λήξει η κανονική διάρκεια του αγώνα.

Η Liverpool παρουσιάστηκε «αόρατη» στα πρώτα 30 λεπτά παιχνιδιού, οπότε θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που κέρδισε στο Anfield, ωστόσο υπήρχαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους να πάρουν και τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις.

Το άστοχο πέναλτι του Μο Salah θα μπορούσε να ήτανκομβικό, ενώ άλλες ευκαιρίες χάθηκαν από τους Andrew Robertson, Darwin Nunez και Jordan Henderson κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία απ’ όλες, ήταν αυτή του Konate στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο οποίος αντέδρσα πιο γρήγορα στην κεφαλιά του Nunez μπροστά από το τέρμα, όταν ο Γάλλος προσπάθησε να στείλει με το στήθος του τη μπάλα στα δίχτυα του Aaron Ramsdale.

Η ανορθόδοξη προσέγγιση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, είδε την προσπάθειά του να σώζεται από τον τερματοφύλακα των Gunners, προς μεγάλη ανακούφιση του Mikel Arteta και των φιλοξενούμενων οπαδών. Οι περισσότεροι οπαδοί της Liverpool δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, ενώ φαινόταν πιο δύσκολο να χαθεί από αυτή τη θέση, αν και ήταν μια δυνατή προσπάθεια από τον Konate.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, σχολίασε την απόδοσή του, ο διεθνής Γάλλος αμυντικός των Κόκκινων: «Δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα και επιστρέψαμε, από 2 γκολ που ήμασταν στο σκορ σήμερα. Η ευκαιρία μου αργά στο παιχνίδι ήταν μια μεγάλη στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν θα είχε ευτυχή κατάληξη. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ Anfield «

Μιλησε για την χαμένη του ευκαιρία ο Ibrahima Konate
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com