Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα της «εξόδου» το καλοκαίρι και ο Rhys Williams

Στην πόρτα της «εξόδου» το καλοκαίρι και ο Rhys Williams

Ο Klopp είναι έτοιμος να δείξει την πόρτα της εξόδου σε τρεις κεντρικούς αμυντικούς αυτό το καλοκαίρι, με δημοσιεύματα στην Αγγλία να αναφέρουν ότι ο Rhys Williams έχει ενημερωθεί πως «δεν έχει μέλλον» στον Σύλλογο.

Ο 22χρονος αμυντικός έχει κάνει μόλις 19 συμμετοχές με τη 1η ομάδα της Liverpool και είναι πολύ πιο κάτω από τα απαιτούμενα στάνταρ των κεντρικών αμυντικών της Ομάδας.

Πράγματι, πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2022/23 στη Balckpool χωρίς να εντυπωσιάσει, προτού ανακληθεί από τους Reds στις αρχές του 2023.
Τώρα υποστηρίζεται ότι η Brighton ενδιαφέρονται να υπογράψει τον Rhys Williams, με μόνιμη συμφωνία αυτό το καλοκαίρι.

Μαζί του, στην πόρτα της εξόδου θα είναι ο Nat Phillips, ο οποίος πιθανότατα κοστολογείται από την Liverpool στα περίπου 12 εκατομμύρια λίρες. Τόσο η West Ham Utd όσο και η Newcashtel Utd είναι ανάμεσα στους «μνηστήρες» του. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει τις τελευταίες δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε πρώτη ομάδα.

Τέλος η Liverpool θα ακούσει επίσης προσφορές για τον Joel Matip, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο πρώην διεθνής αμυντικός του Καμερούν δυσκολεύτηκε να βρει την καλύτερη φόρμα του αυτή τη σεζόν και σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο, έχουν «φουντώσει».

Στην πόρτα της «εξόδου» το καλοκαίρι και ο Rhys Williams
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com