Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steven Gerrard: «Δεν θα κουραστώ ποτέ να σκοράρω στο Anfield»

Steven Gerrard: «Δεν θα κουραστώ ποτέ να σκοράρω στο Anfield»

Ο εμβληματικός αρχηγός του Συλλόγου Steven Gerrard άνοιξε το σκορ για τους Liverpool FC Legends στη νίκη τους με 2-0 επί των Celtic Legends στον φιλανθρωπικό αγώνα LFC Foundation, που παρουσιάστηκε από την AXA Health και σε συνεργασία με την Forever Reds.

Ο Gerrard ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά την ανατροπή του Martin Skrtel στην περιοχή των Hoops.

Αναφερόμενος στο γκολ του, ο πρώην αρχηγός των Reds είπε στο Liverpoolfc.com: «Ακούστε, νιώθω καλά όταν σκοράρω στον «κύκλο» εναντίον του Lio! (γιο του)

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αν αγαπάς το παιχνίδι, αν αγαπάς αυτόν τον σύλλογο, δεν κουράζεσαι ποτέ από αυτό. Υπήρχε λίγη πίεση πάνω μου! Πήρα τον γιο μου στο ποδόσφαιρο σήμερα το πρωί και σκόραρε ένα ζευγάρι γκολ, οπότε μου είχε πει: «Το καλό που σου θέλω να σκοράρεις σήμερα ή θα πρέπει να μου αγοράσεις κάτι.» Τουλάχιστον θα γλιτώσω μερικά χρήματα με το να μπω στο φύλλο αγώνα!» συμπλήρωσε γελώντας.

Ο Mark Gonzalez διπλασίασε το προβάδισμα για την ομάδα του Sir Kenny Dalglish νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για να ολοκληρωθεί ένα λαμπρό απόγευμα, που συγκέντρωσε σημαντικά χρήματα για το LFC Foundation και τις συνεργαζόμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις του.

Ο Gerrard συνέχισε: «Είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους που θα επωφεληθούν από αυτό. Δεν ξέρω τι θα συγκεντρώσουμε από αυτό, αλλά τόσοι πολλοί ντόπιοι, τόσοι πολλοί άνθρωποι στη Σκωτία και οι πρώην παίκτες μας που πήραν μέρος, θα βοηθήσουν αυτούς που χρειάζονται λίγη θεραπεία εδώ, εκεί και παντού.

Το κύριο πράγμα είναι ότι όλοι πέρασαν μια καλή μέρα, ήταν επιτυχημένη και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είναι πάντα απολαυστικό να παίζεις μπροστά σε σχεδόν γεμάτο κόσμο. Ήταν καταπληκτικοί οι φίλαθλοι. Το κύριο πράγμα είναι προφανώς ότι είναι για καλό σκοπό. Το LFC Foundation και η Forever Reds, είναι ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ.

Δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο χωρίς την υποστήριξη των οπαδών και για να είμαστε δίκαιοι και με την Celtic. Με την παρουσία τους σήμερα, βοήθησαν να είναι μια πραγματικά απολαυστική μέρα.»

Steven Gerrard: «Δεν θα κουραστώ ποτέ να σκοράρω στο Anfield»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com