Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αγωνίστηκε για την εθνική Αγγλίας ο Henderson

Δεν αγωνίστηκε για την εθνική Αγγλίας ο Henderson

Ο αρχηγός της Liverpool Jordan Henderson δεν μπήκε ούτε σαν αλλαγή κατά τη διάρκεια της νίκης της Αγγλίας με 2-1 επί της Ιταλίας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Gareth Southgate αποκάλυψε ότι κράτησε πίσω τον Jordan Henderson για το παιχνίδι των Τριών Λιονταριών με την Ιταλία, αφού ο αρχηγός της Liverpool δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά.

Ο Harry Kane έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Αγγλίας, καθώς η ομάδα του κέρδισε την ομάδα του Roberto Mancini με 2-1 στον πρώτο προκριματικό αγώνα για το Euro 2024 στη Napoli το βράδυ της Πέμπτης.

Ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του Southgate έπαιξε μετά τον αποκλεισμό της από το World Cup από την France. Ο μέσος της West Ham United, Declan Rice, άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση, αφού το σουτ του Kane αποκρούστηκε στο 13ο λεπτό.

Στη συνέχεια, η England κέρδισε πέναλτι και ο παίκτης της Tottenham Hotspur δεν έκανε λάθος από τα 12 μέτρα. Οι Ιταλοί μείωσαν με τον ντεμπούτο Mateo Retegui αμέσως μετά την έναρξη του β’ ημίχρονου, προτού ο Luke Shaw αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες λίγο περισσότερο από 10 λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Henderson συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Southgate να επιλέγει τον Kalvin Phillips στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Rice. Και όταν συζητήθηκε για την κλήση ενόψει του αγώνα, ο Southgate αποκάλυψε ότι η απόφασή του ήταν αποτέλεσμα του ότι ο Henderson, ο οποίος έπαιξε στην ήττα της Liverpool στο Champions League από τη Real Madrid την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει σε πλήρη προπόνηση.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Ο

Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: «Ο Hendo ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας γραμμής στο World Cup, αλλά δεν έχει προπονηθεί πλήρως την τελευταία εβδομάδα, οπότε τον κρατάμε πίσω».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com