Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψηλά στη λίστα του Klopp ο Gabri Veiga της Celta Vigo

Ψηλά στη λίστα του Klopp ο Gabri Veiga της Celta Vigo

Ο Jurgen Klopp φέρεται να μίλησε με τον μεταγραφικό στόχο της Liverpool Gabri Veiga της Celta Vigo για πιθανή μετακόμιση στο Anfield.

Το ESPN ανέφερε πρόσφατα ότι, οι Reds παρακολουθούν στενά τον 20χρονο, ο οποίος πιστεύεται επίσης ότι προσελκύει το ενδιαφέρον της Arsenal (Cadena Ser, μέσω Football Talk) και της Real Madrid (El Nacional).

Ο δημοσιογράφος Jacque Talbot ανέφερε στο twitter του το όνομα του νεαρού της Celta Vigo, ως έναν από τους πολλούς μέσους στη «λίστα» της FSG, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ισπανική εφημερίδα El Nacional μοιράστηκε τώρα μια ακόμη πιο ενθαρρυντική ενημέρωση, δηλώνοντας ότι ο Klopp ενημέρωσε τον Veiga για την πρόθεση της Liverpool να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 40 εκατομμυρίων ευρώ (35 εκατομμύρια £).

Ο προπονητής των Reds μίλησε προσωπικά με τον παίκτη και τον ατζέντη του, με τον σύλλογο του Anfield να είναι έτοιμος να κινηθεί, εάν ο μεταγραφικός στόχος του δείξει την προθυμία του να κάνει την μετακίνηση του στους Reds.

Με τις σχετικές αναφορές γύρω από το «ειδύλλιο» που αφορούν τον Veiga και τη Liverpool, να είναι ολοένα και περισσότερες, αυτή η υπόθεση απόκτησης του νεαρού Ισπανού πιθανότητα να καρποφορήσει τελικά.

Εάν οι ισχυρισμοί της El Nacional είναι σωστοί και ο Klopp έχει όντως έρθει σε προσωπική επαφή με τον παίκτη, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο ντόμινο που έχει πέσει σε αυτήν την ιστορία μέχρι στιγμής.

Η φημολογούμενη ετοιμότητα των Reds να ανταποκριθούν στη ρήτρα αποδέσμευσης της Celta για τον 20χρονο δείχνει πόσο πιθανό είναι για να συμβεί αυτό και με τις Arsenal και Real επίσης να καραδοκούν, ο χρόνος αντίδρασης θα μπορούσε να είναι σημαντικός παράγοντας για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό των Κόκκινων και νυν συμπαίκτη Gabri Veiga στην Celta Iago Aspas, ο νεαρός Ισπανός διακρίνεται για την «επιθυμία, τον ενθουσιασμό» και την «ποιότητά» του και θα μπορούσε να είναι μια θαυμάσια προσθήκη στην μεσαία γραμμή της Liverpool, που φαίνεται ότι θα υποβληθεί σε μια ριζική αναθεώρηση το καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι φαινομενικά έχουν βάλει “τα χαρτιά τους στο τραπέζι” – τώρα εναπόκειται στον νεαρό Ισπανό άσσο να αποφασίσει, εάν είναι εξίσου πρόθυμος να ενταχθεί στην ομάδα του Merseyside υπό τις οδηγίες του Klopp.

Ψηλά στη λίστα του Klopp ο Gabri Veiga της Celta Vigo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com