Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jose Enrique: «Έχουμε κλείσει τον Gravenberch!»

Jose Enrique: «Έχουμε κλείσει τον Gravenberch!»

Σε μια… παράξενη αποκάλυψη, με θέμα τα μεταγραφικά της Liverpool, προχώρησε μέσω ζωντανής εκπομπής στο YouTube o Jose Enrique.

Ο πρώην Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε με σχετική επιτυχία τη φανέλα των Reds από τον χειμώνα του 2011 μέχρι το 2016, είναι αρκετά ενεργός στα social media.

Μάλιστα, σε μια νέα κίνηση, έχει ξεκινήσει live εκπομπές στο YouTube, στις οποίες θα επιχειρεί να σχολιάζει την επικαιρότητα της αγαπημένης του ομάδας.

Στη σημερινή πρώτη, δοκιμαστική εκπομπή, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί, ο Enrique, απαντώντας σε έναν φίλο του, είπε πως «ο παίκτης είναι δικός μας φίλε, έχει πει το «ναι». Έχουμε τον ίδιο ατζέντη, το γραφείο του Raiola. Είχαμε μια συνάντηση στο Λονδίνο πριν λίγο καιρό, ο παίκτης είναι δικός μας».

Ο συμπαρουσιαστής του τον σταμάτησε σε εκείνο το σημείο, λέγοντας του «πρόσεχε, είσαι στον αέρα».

Η εν λόγω… ξαφνική αποκάλυψη, έρχεται να δώσει συνέχεια σε μια φήμη που άρχισε από την Γερμανία και το Sport1, σύμφωνα με το οποίο η Liverpool κοιτούσε από κοντά τη περίπτωση του Ολλανδού μέσου, ο οποίος 8 μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Bayern Munich ακόμα δεν έχει βρει πατήματα.

Παρά το ξεκάθαρο ταλέντο του, ο παίκτης έχει συμπληρώσει μόλις δύο ενενηντάλεπτα, μπαίνοντας στα παιχνίδια κυρίως ως αλλαγή.

Το κατά πόσο οι ισχυρισμοί του Enrique ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα μένει να φανεί, όμως η πηγή που επικαλείται ο πρώην αριστερός μπακ των Reds μόνο… αναξιόπιστη δεν είναι.

Σε… περίεργη αποκάλυψη σχετικά με τον Gravenberch προχώρησε ο Enrique.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com