Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Bajcetic

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Bajcetic

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Liverpool, αφού ο Stefan Bajcetic θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στους προσαγωγούς.

Ο νεαρός μέσος έχασε τον χθεσινό αγώνα με τη Real Madrid λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού και δεν θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσω ποσταρίσματος του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αναλυτικά έγραψε στα social media:

“ Δυστυχώς έχω υποστεί έναν τραυματισμό που θα με κρατήσει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι πολύ λυπηρό να αποχαιρετώ αυτή την καταπληκτική σεζόν για μένα. ”

“ Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θα με κάνει μόνο πιο δυνατό σωματικά και ψυχικά. Θα ήθελα επίσης να πω ευχαριστώ σε εσάς τους Reds για όλη την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της σεζόν και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι πίσω πιο δυνατός από ποτέ. ” Έγραψε στο Instagram ο Bajcetic.

Ένα μεγάλο πλήγμα, δίχως καμία αμφιβολία, για τη Liverpool, η οποία χάνει έναν ποδοσφαιριστή που είχε φανέλα βασικού τον τελευταίο 1.5 μήνα, δείχνοντας μάλιστα και πολύ καλά δείγματα, στην πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα των Reds.

Στο Bournemouth η τελευταία φετινή εμφάνιση του Stefan Bajcetic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com