Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Πρέπει να ενισχυθούμε το καλοκαίρι»

Virgil van Dijk: «Πρέπει να ενισχυθούμε το καλοκαίρι»

Την υποχρέωση της Liverpool να ενισχυθεί το καλοκαίρι τόνισε σε συνέντευξή του ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των Reds, Virgil van Dijk.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον James Pearce και την Athletic, το Νούμερο 4 της ομάδας είπε:

«Προφανώς, παίκτες θα φύγουν. Αυτό έχει ανακοινωθεί, οπότε αν θέλουμε να είμαστε εκεί που ήμασταν τα τελευταία πέντε χρόνια, χρειαζόμαστε ποιοτικές μεταγραφές, ειδικά με αυτούς τους παίκτες που φεύγουν», είπε ο Van Dijk.

«Όλοι ξέρουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες, αλλά ο σύλλογος πρέπει να κάνει τη δουλειά του σε αυτή την περίπτωση».

«Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να είμαστε στο Champions League. Νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει επίσης να προσελκύσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Όχι πάντα, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει».

«Τα παιχνίδια με Chelsea, City και Arsenal θα είναι πολύ καθοριστικά και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε», πρόσθεσε ο Van Dijk.

«Είναι μια σεζόν που δεν μπορούμε να βρούμε τη συνοχή που είχαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει να την βρούμε. Ακούγεται πολύ απλό, αλλά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το πιο δύσκολο κομμάτι του να είσαι ποδοσφαιριστής είναι να παραμένεις συνεπής σε κάθε παιχνίδι».

«Θα τα δώσουμε απολύτως όλα γιατί θέλω να παίξω στο Champions League, όλοι θέλουμε να παίξουμε στο Champions League. Οι οπαδοί θέλουν να παίξουν στο Champions League. Είμαστε οι παίκτες στο γήπεδο, πρέπει να αποδώσουμε και πρέπει να το δείξουμε, αλλά χρειαζόμαστε και τους οπαδούς μας. Έχουν μείνει μαζί μας στις καλές στιγμές και μάλλον τους χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο αυτή την περίοδο. Θα πολεμήσουμε».

«Για τον αποκλεισμό, όλοι ξέρουμε ότι το παιχνίδι στο Anfield μας κόστισε πάρα πολύ. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν τα γκολ, ειδικά το δεύτερο ημίχρονο, είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ απογοητευμένοι».
«Στο ποδόσφαιρο, όταν παίζεις εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, σε τιμωρούν αμέσως. Αυτό έγινε και μας στοίχισε. Ξεκινήσαμε τόσο καλά σε εκείνο το παιχνίδι και το αφήσαμε να ξεφύγει»

«Σήμαινε ότι δώσαμε στον εαυτό μας μια σχεδόν αδύνατη δουλειά. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Το έχουμε δείξει με αυτόν τον σύλλογο πολλές φορές. Υπήρχε μια μικρή ευκαιρία, αλλά δεν κάναμε το θαύμα».

Στην υποχρέωση της Liverpool να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αναφέρθηκε ο van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com