Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Luis Diaz στο Bournemouth

Χωρίς Luis Diaz στο Bournemouth

Χωρίς τον Luis Diaz θα αντιμετωπίσει η Liverpool αύριο το μεσημέρι την Bournemouth στο Vitality Stadium, παρά τα όσα γράφτηκαν στην Κολομβία περί πιο γρήγορης επιστροφής του 26χρονου.

Ο διεθνής άσος δεν προπονήθηκε με την ομάδα ούτε την Πέμπτη και φυσικά έχει τεθεί εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο μεγάλος στόχος τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της ομάδας, ήταν η επιστροφή στον επαναληπτικό του Santiago Bernabeu την επόμενη Τετάρτη με τη Real Madrid, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο απομακρύνεται, λόγω και της πολύμηνης του απουσίας από τα γήπεδα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Κολομβιάνο να επιστρέφει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αφού το μεθεπόμενο παιχνίδι των Reds για την Premier League κόντρα στη Fulham έχει αναβληθεί, λόγω της συμμετοχής των Λονδρέζων στα προημιτελικά του FA Cup.

Ο Diaz τραυματίστηκε στο γόνατο τον Οκτώβριο και συμπληρώνει τέσσερις μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μετά τον νέο τραυματισμό που υπέστη στη χειμερινή προετοιμασία στο Dubai.

Περισσότερα για την περίπτωση του Luis Diaz θα γνωρίζουμε μετά τη σημερινή συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι.

Ο πρώτος τραυματισμός του Luis Diaz συνέβη στην ήττα στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com