Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσε η καινούργια εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24

Διέρρευσε η καινούργια εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24

Οι πρώτες πραγματικές εικόνες από τις εκτός έδρας εμφανίσεις της Liverpool για τη σαιζόν 23-24, διέρρευσαν από το The Liverpool Shirts Museum.

Φωτογραφία της εκτός έδρας φανέλας της Nike δείχνει την αυθεντική έκδοση της φανέλας «Dri-FIT ADV». Αποκαλύπτει επίσης ένα νέο λογότυπο της Expedia που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Ο μαύρος γιακάς και οι μανσέτες στα μανίκια έρχονται σε ωραία αντίθεση με τη δυνατή σχεδίαση της Nike όπως φαίνεται και στη μακέτα με τον Virgil van Dijk.

Η πλήρης εμφάνιση της Liverpool για τη σαιζόν 23-24 περιλαμβάνει μαύρο/άσπρο σορτς και λευκές/πράσινες κάλτσες. Θα δούμε και ένα εναλλακτικό λευκό σορτσάκι που θα φορεθεί επίσης. Τερματίζοντας όλες τις εικασίες και τις λανθασμένες διαρροές, μπορούμε να δούμε επιτέλους την εκτός έδρας φανέλα για την επόμενη σαιζόν.

Αυτό που κάνει την εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 23-24 μοναδικό είναι το σχέδιο. Η εκτός έδρας φανέλα έχει μοτίβο της δεκαετίας του ’90 σε λευκό και διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου. Πράγματι, το σχέδιο έχει μια τέταρτη σχεδιαστική εμφάνιση και γραμμές, αντλώντας έμπνευση από το εμβληματικό εκτός έδρας kit της Liverpool για την σαιζόν 1995-1996. Τόσο ο γιακάς όσο και οι μανσέτες του εκτός έδρας κιτ Nike Liverpool 2023-24 είναι μαύρες. Το εντός έδρας σετ Nike Liverpool 23-24 θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.

Διέρρευσε η καινούργια εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com