Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Dalglish για το 7-0 και τον Salah

Ο Dalglish για το 7-0 και τον Salah

Ο Sir Kenny Dalglish μίλησε στο site των Reds για την ιστορική νίκη με 7-0 επί της Manchester United την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τον Mo Salah, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, από καταβολής Premier League.

Ο King Kenny είχε να πει για τον Mo:

“ Κάθε επίτευγμα οποιουδήποτε ατόμου δεν πρέπει ποτέ να υπονομεύεται ή να παραβλέπεται. Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και το πέτυχε σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιο σύντομο από ό,τι ίσως το έκανε ο Robbie (Fowler).”

“ Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τα ατομικά βραβεία είναι εξαιρετικά, αλλά δεν μπορούν να νικήσουν τα ομαδικά βραβεία. Μέσα στην επιτυχία της ομάδας, υπάρχουν πάντα άτομα [που] συνεισφέρουν. ”

“ Ένα γκολ στο τέλος, είναι εξίσου σημαντικό με να σώσει ο Alisson ένα άλλο στην άλλη εστία ή ο αμυντικός να διώξει ένα από τη γραμμή. Άρα, όλοι έχουν το ρόλο τους να παίξουν. ”

“ Χωρίς να παίζουν όλοι για την ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι επιτυχημένος μόνο βάζοντας γκολ. Αλλά πρέπει επίσης να είσαι επιτυχημένος στο να μην δέχεσαι γκολ. Είναι όμως φανταστικό για τον Mo, [είναι] ένας σπουδαίος παίκτης του συλλόγου και μακάρι να συνεχίσει έτσι. ”

Όσο για το 7-0 της Κυριακής:

“ Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για το 7-0 είναι ότι όλοι το απόλαυσαν και είχαν λίγες μέρες για να το απολαύσουν. ” Είπε ο Sir Kenny Dalglish.

“ Πρέπει να ηρεμήσουμε και να ανυπομονούμε για τα άλλα παιχνίδια, γιατί είναι εξίσου σημαντικά με αυτό με την Manchester United. ”

Οι Reds έστησαν ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com