Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Με δύο μετεγγραφές θα πρωταγωνιστήσει και πάλι η Liverpool»

Owen: «Με δύο μετεγγραφές θα πρωταγωνιστήσει και πάλι η Liverpool»

Ο Michael Owen πιστεύει ότι η Liverpool δεν χρειάζεται μεγάλη χειρουργική επέμβαση στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι και επιμένει ότι μία ή δύο προσθήκες στη μεσαία γραμμή θα την επαναφέρουν στη διεκδίκηση της κορυφής την επόμενη σεζόν.

Η Liverpool μπορεί να νίκησε την Κυριακή με 7-0 την Manchester United στο Anfield για να ενισχύσει τις φιλοδοξίες της και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, αν και η πρόσφατη ανάκαμψή της έχει επέλθει μετά από κατώτερες εμφανίσεις και βαριές ήττες. Η ομάδα του Jurgen Klopp διεκδικεί την πρώτη τετράδα, αλλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της προετοιμασίας για διεκδίκηση του τίτλου, όπως έχουν τα πράγματα.

Κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει τις επιδόσεις της φετινής σεζόν ως το πιθανό τέλος μιας εποχής για την ομάδα του Jurgen Klopp – η οποία ήταν κοντά στην ολοκλήρωση ενός πρωτοφανούς τετραπλού επιτεύγματος πέρυσι – αλλά ο Owen αποκάλυψε αποκλειστικά στο 90min ότι πιστεύει πως η «κορυφαία ομάδα» της Liverpool θα είναι ξανά ανάμεσα στους ισχυρότερους συλλόγους της Ευρώπης την επόμενη σεζόν με τις κατάλληλες μεταγραφές.

Ο πρώην επιθετικός των Reds μίλησε αποκλειστικά στο 90min ως πρεσβευτής του UEFA Champions League σε μια πρόσφατη pop-up εκδήλωση στο δυτικό Λονδίνο που διοργάνωσε η OPPO, η εταιρεία smartphones που είναι ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης του UEFA Champions League.

Σκεπτόμενος τι έχει πάει στραβά στο γήπεδο αυτή τη σεζόν για την παλιά του ομάδα, ο Owen άφησε να εννοηθεί ότι μερικά μικρά ζητήματα μπορεί να έχουν συμβάλει σε ένα πρόβλημα που δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται να πιστεύουν κάποιοι.

«Στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν φταίει ένα πράγμα – όλοι πάντα ψάχνουν για τη μαγική λύση, το κλειδί εάν θέλετε για την αναγέννηση και τις στιγμές δόξας του παρελθόντος, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν είναι μια κίνηση που διορθώνει τα πάντα», δήλωσε ο Owen.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι φταίνε οι τραυματισμοί, κάποιοι πιστεύουν ότι φταίνε οι απώλειες σπουδαίων παικτών όπως ο Sadio Mane. Κάποιοι πιστεύουν ότι φταίει η γήρανση της ομάδας, κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχουν την ενέργεια, άλλοι πιστεύουν ότι η ιδιοκτησία ή ο προπονητής δεν είναι σωστός ή οι παίκτες δεν είναι σωστοί.»

«Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η ομάδα, μόλις πριν από λίγους μήνες, απείχε δύο παιχνίδια από την κατάκτηση του quartduabble και να γίνει η πιο πετυχημένη ομάδα όλων των εποχών. Οι παίκτες δεν χαλάνε από τη μια μέρα στην άλλη.»

«Ο Jurgen Klopp, η ιδιοκτησία, αυτοί οι παίκτες – το έχουν αποδείξει στο απόλυτο υψηλότερο επίπεδο. Έχουν κερδίσει το Champions League, έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα, έχουν κάνει τα πάντα. Οπότε δεν είμαι από αυτούς που σκέφτονται «όλα πάνε στραβά, ας τα διαλύσουμε όλα».

«Η Liverpool είχε μια πολύ κακή σεζόν πριν από μερικά χρόνια, κατά τη διάρκεια του COVID, έχασε έξι διαδοχικά παιχνίδια στο Anfield και παρόλα αυτά ανέκαμψε για να έχει τη σεζόν που είχε πέρυσι. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και συνέβη στη Liverpool τα τελευταία χρόνια.

«Δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι κακή – είναι απολύτως κορυφαία».

Owen: «Με δύο μετεγγραφές θα πρωταγωνιστήσει και πάλι η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com