Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/3/2003 Νίκη επί Bolton με Diouf & Owen (vid)

Σαν σήμερα: 8/3/2003 Νίκη επί Bolton με Diouf & Owen (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Bolton Wanderers στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τους Diouf & Owen να είναι οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.

Σε μια μάλλον μέτρια χρονιά, οι Κόκκινοι προσπαθούσαν να ανακάμψουν και να προλάβουν το «τραίνο» της Ευρώπης. Στην προσπάθειά τους αυτή, έπρεπε να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Bolton Wanderers, που πάντα τους δυσκόλευε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Reds ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, όταν σε προσπάθεια για γκολ από τον Michael Owen, ο El Hadji Diouf έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να σιγουρέψει το 1-0 (43′).

Την νίκη οι Κόκκινοι την «κλείδωσαν» στο 67′, με τους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ, σε ακριβώς διαφορετικούς ρόλους. Ο El Hadji Diouf μπήκε από δεξιά στην περιοχή των φιλοξενουμένων και υπό πίεση τροφοδότησε τον Michael Owen, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Jussi Jääskeläinen.

Η νίκη των Reds τους βρήκε στην 6η θέση, με 2 βαθμούς λιγότερους από την 5η Chelsea & 3 λιγότερους από την 4η Everton.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το Σάββατο μεσημέρι παρακολούθησαν 41.462 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» για τα σε βάρος των Κόκκινων σφυρίγματά του, Graham Barber.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds στο 9′:35″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 8/3/2003 Νίκη επί Bolton με Diouf & Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com