Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool v Manchester Utd 7-0: Οι βαθμογίες των Reds

Liverpool v Manchester Utd 7-0: Οι βαθμογίες των Reds

Η Liverpool πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση για να συντρίψει τη Manchester United με 7-0, ένα ιστορικό σκορ-ρεκόρ στο Anfield.

Alisson – 8
Ο Alisson ήταν ο συνήθης σταθερός εαυτός του ανάμεσα στα δοκάρια, σε μια μέρα που μπόρεσε να είναι θεατής σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.
Υπήρξε όμως μια κακή στιγμή στο 3-0, μετά από ένα κακό έλεγχο στην περιοχή, αλλά κατά τα άλλα ήταν αξιόπιστος σε ό,τι έκανε.

Trent Alexander-Arnold – 8
Ο Alexander-Arnold έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια και αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν μέχρι σήμερα.
Με της γνωστές του επέλασης μπροστά, υπήρξαν κάποιες αιχμηρές πάσες, ενώ αμυντικά, αντιμετώπισε καλά τον Bruno Fernandes σε ρόλο περιπλανώμενου αριστερού παίκτη. Ένα μαρκάρισμα στον Marcus Rashford του χάρισε μια τεράστια αγκαλιά από τον Virgil van Dijk.

Ibrahima Konate – 8
Η επιστροφή του Konate ήταν ένα τεράστιο θετικό στοιχείο, ειδικά λόγω της κακής φόρμας των Joel Matip και Joe Gomez, και ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι.
Ο Γάλλος έδειξε έντονη αίσθηση της θέσης, κάνοντας καίριες αναχαιτίσεις, ενώ σε μια περίπτωση παραλίγο να χριστεί σκόρερ με μια κεφαλιά.

Virgil van Dijk – 9
Ο van Dijk έδειξε κάτι από τον καλύτερό του εαυτό και αυτή τη φορά ήταν απολύτως άψογος.
Ο ρυθμός του Rashford ήταν πάντα μια απειλή, αλλά ο ίδιος των αντιμετώπιζε καλά και ήταν επιβλητικός μέχρι να έρθουν τα γκολ.

Andy Robertson – 10
Ο Robertson μπήκε στη θέση του Κώστα Τσιμίκα και δικαιολόγησε με το παραπάνω την εμφάνισή του με μια τυπικά επιδραστική και ακανθώδη εμφάνιση.
Ο Σκωτσέζος έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ για το εναρκτήριο γκολ του Gody Gakpo, επιδεικνύοντας το όραμά του, και τα πήγε καλά σε μια ζωηρή διαμάχη με τον Antony.

Fabinho – 8
Ο Fabinho επιτέλους πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και αυτό ελπίζουμε να ένα ακόμη σημάδι ότι οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μια δυναμική πρώιμη αναχαίτιση έδωσε τον τόνο για το απόγευμά του, και ενώ εξακολουθεί να φαίνεται πιο αργός από ό,τι στο παρελθόν, υπάρχουν περισσότερες από μερικές αναλαμπές του παλιού Fab που επιστρέφει.
Μια κυρίαρχη εμφάνιση απέναντι στον πολυδιαφημισμένο Casemiro.

Jordan Henderson – 8
Ο Henderson επέστρεψε στην ομάδα μετά από μια εξαιρετικά άσχημη σεζόν, αλλά έκανε εξαιρετική δουλειά σε έναν σπάνιο ρόλο στο αριστερό άκρο του Νο 8.
Στη κοτοχη της μπάλας από τον αρχηγό δεν ήταν και η πιο διακριτική, με πολλές άσκοπες πάσες στον ουρανό, αλλά δούλεψε σκληρά και κράτησε την ένταση ψηλά.

Harvey Elliott – 8
Ίσως αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Elliott προτιμήθηκε στη μεσαία γραμμή της Liverpool αντί του Stefan Bajcetic.
Ο νεαρός τα πήγε πολύ καλά συνολικά, όμως, αποδεικνύοντας ότι είναι στοχευμένος στην κατοχή και ικανός να σπάσει τις γραμμές με γρήγορα πόδια και διορατικοτητα του.
Υπήρξε μια κακή στιγμή, μια άτσαλη πάσα που έβαλε σε μπελάδες τους Red’s , αλλά δικαιολόγησε την παρουσία του και κατέγραψε μια ασίστ.

Mohamed Salah – 10 (Man of the Match)
Ο Salah ήταν ο καλύτερος παίκτης της Liverpool στο Anfield , τον οποίο μάρκαρε στενά ο Luke Shaw, αλλά στο τέλος έσπειρε εντελώς τον όλεθρο.
Όπως είναι πλέον ο κανόνας, ο Αιγύπτιος Βασιλιάς χρειαζόταν ένα θαύμα για να κερδίσει τα ελεύθερα σουτ αλλά συνέχισε να επιμένει και στο τέλος ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.
Πήρε και τα δύο γκολ του με εμφατικό τρόπο και έδωσε δύο ασίστ – υπάρχουν λίγοι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο όταν είναι έτσι.

Darwin Nunez – 10
Ο Nunez χρησιμοποιήθηκε για άλλη μια φορά στην αριστερή πτέρυγα και ήταν άπαιχτος όταν πήρε μπρος, κλείνοντας για άλλη μια φορά τα στόματα των επικριτων του.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά συγκρατημένος κατά διαστήματα, αλλά στη συνέχεια ζωντάνεψε, σκοράροντας δύο φορές και κάνοντας τους αμυντικούς της United να μοιάζουν με παίκτες ερασιτεχνικής ομάδας.

Cody Gakpo – 10
Το ερωτηματικό ήταν ο Gakpo ή ο Diogo Jota να ηγηθεί της γραμμής και ο πρώτος πήρε το προβάδισμα, ίσως λόγω του ότι έχει πιο πολλά συνεχόμενα ματς και ως συνδετικός κρίκος.
Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολλανδός τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο, κάνοντας ένα εξαιρετικό τελείωμα για το 1-0 της Liverpool και προσθέτοντας ένα απολαυστικό τρίτο.
Αν ο Gakpo έχει υπογράψει για να γίνει ο διάδοχος του Roberto Firmino, τα στοιχεία είναι ξαφνικά πολύ ελπιδοφόρα.

Αλλαγές

James Milner (στη θέση του Fabinho, 78′) – 7
Έκανε κόλπα στις καθυστερήσεις -το σήκωνε η κατάσταση τέτοια μέρα ήταν!

Stefan Bajcetic (στη θέση του Henderson, 78′) – 7
Φάνηκε «μεταξένιος» όταν μπήκε, αλλά το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Diogo Jota (στη θέση του Nunez, 78′) – 8
Φάνηκε απειλητικός, και παραλίγο να βάλει ένα γκολ αλλά δεν του βγήκε.

Roberto Firmino (στη θέση του Gakpo, 78′) – 9
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του το καλοκαίρι, ένα γκολ! Τι στιγμή!

Curtis Jones (στη θέση του Elliott, 86′) – 7
Είχε ελάχιστο χρόνο για να επηρεάσει.

Jurgen Klopp – 10
Μετά από 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες της Premier League και τέσσερα χωρίς να δεχθεί γκολ, αυτή ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία για τον Klopp εδώ και καιρό. Λοιπόν, πώς είναι αυτό για να περάσει με άριστα! Η απόφαση να μην ξεκινήσει ο Bajcetic ήταν τεράστια, δεδομένης της κούρασης του νεαρού το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν θα μπορούσε να δικαιωθεί περισσότερο, με τη μεσαία γραμμή να είναι εξαιρετική.
Κάθε παίκτης έκανε τον εαυτό του υπερήφανο, σε μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, και ο προπονητής αξίζει όλα τα εύσημα στον κόσμο γι’ αυτό.

Η πρώτη τετράδα είναι πλέον κοντά!

Liverpool v Manchester Utd 7-0: Οι βαθμογίες των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com