Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος εποχής: Αποχωρεί από την Liverpool o Firmino!

Τέλος εποχής: Αποχωρεί από την Liverpool o Firmino!

Παρελθόν μετά από μια χρυσή οκταετία θα αποτελέσει το καλοκαίρι από την Liverpool o Roberto Firmino, σύμφωνα με το Sky Sports!

Συγκεκριμένα, η Γερμανική έκδοση του ομίλου ανέφερε σήμερα πως ο Bobby ενημέρωσε αυτοπροσώπως τον Jurgen Klopp για την απόφασή του να μην συνεχίσει στο Anfield και μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Ο Γερμανός προπονητής των Reds είχε εισηγηθεί την ανανέωσή του Firmino, όμως από ότι φαίνεται οι όποιες διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό, μετά από απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο 31χρονος φόρεσε τη κόκκινη φανέλα το καλοκαίρι του 2015, υπό τις οδηγίες του Brendan Rodgers, αλλά με απόφαση της τότε «επιτροπής μεταγραφών». Τότε δαπανήθηκαν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και μετά τους πρώτους μήνες στην ομάδα, ασκήθηκε έντονη κριτική στην επιτροπή και στον προπονητή. Υπό τις οδηγίες του Rodgers, o Bobby αγωνίστηκε μέχρι και ως μπακ-χαφ, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Η αλλαγή ήρθε μαζί με τον Jurgen Klopp. O Γερμανός έκανε τον Firmino αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας της Liverpool, χρησιμοποιώντας τον νωρίς ως ψεύτικο φορ και, σε άλλες περιπτώσεις, ως δεκάρι πίσω από τον Sturridge.

Από το καλοκαίρι του 2016 μονιμοποιήθηκε στη κορυφή της επίθεσης, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Συνολικά, ο Bobby έχει μέχρι σήμερα 352 συμμετοχές με 107 γκολ και 78 ασίστ, έχοντας κατακτήσει από μία φορά τη Premier League, το Champions League, το FA Cup, το League Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το Super Cup και το Community Shield.

Είναι νωρίς για να πούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, όμως στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί η Al Nassr και η Atletico Madrid.

Ο Firmino αποχωρεί όντας ένας από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Liverpool.

Με γκολ του Firmino στη παράταση η Liverpool κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com