Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλήρης κατάρρευση και βαριά ήττα

Πλήρης κατάρρευση και βαριά ήττα

Από τον παράδεισο στην κόλαση η Liverpool, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ξεκίνημα, τελικά γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 2-5 από τη Real Madrid στο Anfield για τους «16» του Uefa Champions League.

Οι Darwin Nunez και Mo Salah σκόραραν για τους Reds, οι οποίοι πλήρωσαν τα πολλά τους αμυντικά λάθη σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο και πλέον πρέπει να ελπίζουν σε ένα μεγάλο θαύμα, για να μην αποχαιρετήσουν και την Ευρώπη φέτος.

Μεγάλα λάθη από Joe Gomez, Alisson και όχι μόνο στα γκολ της Real.

Οι Reds γνώρισαν την βαρύτερη τους εντός έδρας ήττα στα κύπελλα Ευρώπης, αφού η αμέσως προηγούμενη πιο βαριά τους εντός έδρας ήττα ήταν και πάλι από τη Real Madrid με 2-5 το 2014.

Α’ Ημίχρονο: Με συνταγή Newcastle ξεκίνησαν και κόντρα στη Real Madrid οι Reds, με τον Darwin Nunez να είναι κανονικά διαθέσιμος.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους Reds, αφού οι παίκτες του Klopp μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Nunez! Ο Salah βρήκε τον Ουρουγουανό με μια εξαιρετική ασίστ και εκείνος με τακουνάκι άνοιξε το σκορ!

Οι Reds συνέχισαν δυνατά και στο 11’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Salah, το οποίο τελικά ήρθε τρία λεπτά αργότερα! Ο Courtois υπέπεσε σε αβίαστο λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Salah, για να γράψει το 2-0 στο 14’!

Η Real επέστρεψε όμως στο ματς στο 21’, μειώνοντας σε 2-1 με όμορφο τέρμα του Vinicius από πλάγια θέση, με τον Gomez να μην έχει τη σωστή αντίδραση.

Στο 25’ οι Reds έχασαν μια τεράστια ευκαιρία μετά από γύρισμα του Henderson, πρώτη τελική του Salah και πολλές κόντρες στη συνέχεια, με το γκολ εν τέλει να μην έρχεται.

Στο 31’ ήταν και πάλι ο Vinicius εκείνος που προειδοποίησε με ένα πολύ καλό σουτ από το ίδιο σημείο, με τον Alisson να αποκρούει, αλλά να κάνει λάθος πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 36ο λεπτό ο Joe Gomez, πιεζόμενος από τον Vinicius γύρισε με άσχημο τρόπο την μπάλα προς τον Alisson, εκείνος δεν σήκωσε το κεφάλι και την έστειλε στον Vinicius και από την κόντρα στον Βραζιλιάνο κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και τους Reds να έχουν ένα καλό φάουλ στο 45’ με τον Trent, αλλά τον Courtois να μπλοκάρει.

Β’ Ημίχρονο: Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο η Liverpool, έτσι ακριβώς ξεκίνησε την επανάληψη η ομάδα του Ancelotti, δηλαδή με γκολ.

Ο Gomez παραχώρησε ένα φάουλ στον Vinicius στην αριστερή πλευρά, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, το οποίο εκτέλεσε ο Modric, με την μπάλα να φτάνει συστημένη στον Militao, που τον είχε χάσει η άμυνα της Liverpool, για να σημειώσει ο στόπερ το 2-3 στο 47’.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με εφιαλτικό τρόπο για τη Liverpool, αφού οι Μαδριλένοι σημείωσαν άλλο ένα τέρμα με κόντρα, αυτή τη φορά σούταρε ο Benzema από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Gomez και κατέληξε ξανά στα δίχτυα.

Η κατρακύλα δεν σταμάτησε όμως εκεί για την ομάδα του Klopp, αφού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με άνεση στην αντεπίθεση με τον Modric, ο οποίος βρήκε τον Benzema, για να κάνει ο Γάλλος μια προσποίηση στον Alisson και να γράψει αμέσως μετά το 2-5 στο 67ο λεπτό.

Οι αλλαγές του Klopp (Milner, Jota, Elliott, Matip και Firmino) δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, παρά μόνο σε μια κεφαλιά του Βραζιλιάνου στο 70’.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, το σκορ απλά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, με τη Real να κατεβάζει στροφές και τη Liverpool να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητική.

Επαναληπτικός σε τρεις εβδομάδες στη Μαδρίτη.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez (Matip 73′), Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Milner 73′), Bajcetic (Elliott 85′); Salah, Nunez (Jota 63′), Gakpo (Firmino 63′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Crystal Palace.

Η Liverpool υπέστη βαριά ήττα από τη Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com