Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Modric: «Είμαστε φαβορί και πάμε για τη νίκη στο Anfield»

Modric: «Είμαστε φαβορί και πάμε για τη νίκη στο Anfield»

Ο σταρ της Real Madrid, Luka Modric μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Liverpool, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως φαβορί τους Μαδριλένους, οι οποίοι θα επισκεφθούν το Anfield για να πάρουν το διπλό.

Ο Κροάτης αναφέρθηκε στους Reds και τον πρώτο αγώνα:

“ Είμαι πραγματικά έκπληκτος που η Liverpool είναι τόσο μακριά από την πρώτη θέση στην Premier League, αλλά μπορεί επίσης να πει το ίδιο για εμάς αυτή τη στιγμή στη La Liga. Επομένως, δεν λέω τίποτα! ”

“ Βλέποντας την ομάδα της Liverpool, ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να αντιδράσουν και να αρχίσουν να επιστρέφουν στη σεζόν. Ελπίζω να μην είναι σε αυτά τα δύο παιχνίδιας Champions League εναντίον μας, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Παρά τις σεζόν στο πρωτάθλημα, ένας αγώνας Liverpool-Real είναι ένα από τα καλύτερα σόου που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Είναι κρίμα που η κληρωτίδα μας οδήγησε να παίξουμε τόσο νωρίς στη διοργάνωση γιατί θα ήταν ένας υπέροχος Τελικός Champions League. ”

“ Σε ό,τι αφορά αυτό το πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι οι άμυνες θα μπορούσαν να είναι το κλειδί. Δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς. Μάλλον θα είναι δύο πολύ ισομερή ματς, αλλά βλέπω τη Real ως φαβορί και θα πάμε στο Anfield αναζητώντας τη νίκη. ”

“ Με τα εκτός έδρας γκολ να μην μετράνε πια διπλά, έχει λιγότερη διαφορά αν παίζεις πρώτος εντός ή εκτός έδρας. Αλλά πάντα προτιμώ να έχω το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας γιατί στο Bernabeu έχουμε δει τόσες φορές πώς επηρεάζουν οι οπαδοί στην κερκίδα αυτού του είδους το ματς. ”

Το Anfield πρέπει να παίξει τον δικό του ρόλο την Τρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com