Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Cody Gakpo έσπασε τον «χρυσό κανόνα» του Jurgen Klopp

Ο Cody Gakpo έσπασε τον «χρυσό κανόνα» του Jurgen Klopp

Ο Cody Gakpo φάνηκε να αγγίζει το «This is Anfield» καθώς περνούσε από το τούνελ πριν από το παιχνίδι με την Everton, κίνηση που είναι αντίθετη με τον «άτυπο κανονισμό» του Klopp.

Ο 23 ετών Ολλανδός διεθνής επιθετικός, έχει πραγματοποιήσει επτά συμμετοχές με τους Reds από τότε που ήρθε από την PSV Eindhoven τον περασμένο μήνα. Αφού εγκαταστάθηκε, ο επιθετικός έκανε την εμφάνισή του, σκοράροντας το δεύτερο γκολ της Liverpool στην πολυπόθητη νίκη με 2-0 επί των αντιπάλων της πόλης.

Αλλά πριν αρχίσει το παιχνίδι, οι θεατές που παρακολουθούσαν με άγρυπνο μάτι έπιασαν τον διεθνή Ολλανδό να επιδίδεται σε ένα τελετουργικό που του είναι, τουλάχιστον προσωρινά, απαγορευμένο. Ο Gakpo παρατηρήθηκε να αγγίζει την πινακίδα «This is Anfield» πάνω από το κεφάλι του καθώς περνούσε από το τούνελ προς τον αγωνιστικό χώρο πριν από το παιχνίδι. Το περιστατικό καταγράφηκε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, Inside Anfield.

Αν και φαίνεται καλοπροαίρετο, αυτό είναι ενάντια σε έναν «άτυπο κανονισμό» που θέσπισε ο μάνατζερ της Klopp, στην αρχή της θητείας του. «Έχω συμβουλεύσει τους παίκτες μου να μην αγγίζουν την πινακίδα «This Is Anfield» μέχρι να κερδίσουν κάτι», είχε σημειώσει το 2016.

Από τότε που ο προπονητής της ανακοίνωσε τον νέο κανόνα, η Liverpool έχει κυριαρχήσει, αλλά νεαροί παίκτες όπως ο Gakpo δεν έχουν κερδίσει ακόμη αυτό το προνόμιο. Ακόμα και η καλοκαιρινή προσθήκη Darwin Nunez μπορεί να έχει το δικαίωμά του μετά την κατάκτηση του Community Shield με τους Reds, αλλά το νέο νούμερο 18 είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ορισμένα ερωτήματα παραμένουν άλυτα υπό το πρίσμα της χειρονομίας. Ο Gakpo γνώριζε τον κανονισμό ή ο Klopp τον τροποποίησε τώρα που η ομάδα χρειάζεται να τονώσει το ηθικό της; Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, σωστά; Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε στο επόμενο παιχνίδι, θα τολμήσει ο Gakpo να δοκιμάσει ξανά; Ίσως να είναι επωφελές και για τον ίδιο.

Ανεξάρτητα από αυτό, οι οπαδοί της Liverpool δεν θα ενδιαφερθούν και πολύ, αρκεί ο πρώην αστέρας της Eindhoven να συνεχίσει να προσθέτει γκολ στο ενεργητικό του, το οποίο μέχρι στιγμής περιλαμβάνει ήδη 13 με την PSV φέτος και τρία με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Cody Gakpo έσπασε τον «χρυσό κανόνα» του Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com