Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Τρεις μετεγγραφές θα κάνει το καλοκαίρι ο Klopp»

Fabrizio Romano: «Τρεις μετεγγραφές θα κάνει το καλοκαίρι ο Klopp»

Ο Fabrizio Romano αποκάλυψε πως ο Klopp θα κάνει τρεις μεταγραφές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, για να μεταμορφώσει πλήρως την ομάδα της Liverpool.

Η Liverpool θα δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση τριών παικτών στο τέλος της σεζόν, καθώς θέλει να επιστρέψει στα καλύτερά της υπό τον Jürgen Klopp σύμφωνα με τον Romano. Οι Κόκκινοι είναι σε κακή πορεία αυτή τη στιγμή, έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία επτά ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις. Και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Κlopp τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά από το παιχνίδι με την Everton, η Liverpool ταξιδεύει στο Νewcastle πριν αντιμετωπίσει τη Real Madrid στον γύρο των 16 του Champions League. Είναι προφανές ότι η Liverpool χρειάζεται νέους παίκτες για να βελτιώσει την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Όπως τόνισε ο Jamie Carragher, έχουν πάρα πολλούς νέους και μεγάλους παίκτες αλλά όχι αρκετούς σε αυτό το τέλειο bracket μεταξύ 25-29.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CaughtOffside, ο Fabrizio Romano έδωσε μια εικόνα για το ποιες θέσεις θα βελτιωθούν αργότερα φέτος. Ο έμπιστος δημοσιογράφος λέει ότι ο Jude Bellingham «είναι η κορυφαία προτεραιότητα», ως μέρος μιας πιθανής μεταγραφής στη μεσαία γραμμή, με δύο ακόμη παίκτες να τον ακολουθούν στο Anfield.

«Σίγουρα η Liverpool θέλει να υποστηρίξει τον Κlopp το καλοκαίρι με τις νέες μεταγραφές», είπε ο Ρομάνο. «Ο Bellingham είναι η κορυφαία προτεραιότητα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να επιλέξουν έναν ακόμη μέσο λόγω των συμβολαίου των Κeita, Milner και Oxlade-Chamberlain που λήγουν. Οι οπαδοί των Reds έχουν εστιάσει και στις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας.»

Φαίνεται ότι η Liverpool θα προσελκύσει άλλον έναν νέο μέσο για να παίξει δίπλα στον Bellingham την επόμενη σεζόν. Και ένας νέος κεντρικός αμυντικός προορίζεται επίσης να ενταχθεί στην ομάδα του Klopp, λόγω της κακής φόρμας των Joe Gomez και Joel Matip, με τους Virgil και Konate να είναι εκτός λόγο τραυματισμών.

Ένας μέσος που μπορεί να συνεργαστεί με τον Bellingham στη μεσαία γραμμή της Liverpool είναι ο Ιάπωνας διεθνής Daichi Kamada. Ο Kamada, ο οποίος έχει σημειώσει 13 γκολ για την Eintracht Frankfurt αυτή τη σεζόν και θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, η Liverpool δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει κανένα ποσό μεταγραφής για να τον πάρει.

Η Liverpool ενδιαφέρεται επίσης για τον play maker της Napoli Piotr Ζielinski, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Mattino. Ωστόσο, η ομάδα της Serie A επιθυμεί να διατηρήσει τον Zielinski στις τάξεις της.

Όσον αφορά τον νέο αμυντικό που θα μπορούσε να φτάσει στη Liverpool, ο Josko Gvardiol φαίνεται να είναι το όνειρο του Klopp. Και ο σταρ της RB Leipzig έχει μιλήσει στο παρελθόν για την υποστήριξη των Reds όταν μεγαλώσει.

Ο Zielinski και ο Kamada ταιριάζουν στην ηλικιακή ομάδα 25-29 που ο Carragher σχολίασε για την Liverpool. Ο Bellingham και ο Gvardiol είναι και οι δύο κάτω των 22 ετών. Αλλά είναι προορισμένοι να γίνουν δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στις αντίστοιχες θέσεις τους. Επομένως, η Liverpool θα πρέπει να τους φέρει επίσης, καθώς έχουν δείξει ωριμότητα πέρα ​​από τα χρόνια τους τις τελευταίες σεζόν.

Φαίνεται ότι θα είναι μια πολυάσχολη καλοκαιρινή περίοδος για τη Liverpool καθώς οι διοικήσεις των συλλόγων ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με αρκετούς κορυφαίους παίκτες και τους ατζέντες τους. Αλλά η Liverpool θα χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να αποκρούσει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τους στόχους της μεσαίας γραμμής και της άμυνας.

Fabrizio Romano: «Τρεις μετεγγραφές θα κάνει το καλοκαίρι ο Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com