Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbo και Nunez πρώτοι στα πειράγματα στην νίκη επί της Everton!

Robbo και Nunez πρώτοι στα πειράγματα στην νίκη επί της Everton!

Μετά από μια πολυπόθητη νίκη, οι fans είχαν πολλά να απολαύσουν, με αποκορύφωμα τους Nunez & Robertson, οι οποίοι έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Αυτή η γλυκιά μυρωδιά της νίκης, έχει μεγαλύτερη αξία μετά από τόσο καιρό χωρίς νίκη στην Premier League. Αλλά η αναμονή τελείωσε χάρη στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι και άφησε στους οπαδούς μια υπόσχεση για την συνέχεια. Η ανακούφιση του Jurgen Klopp ήταν εμφανής μετά το σφύριγμα της λήξης το βράδυ της Δευτέρας μετά από μια νίκη που είδε την παλιά Liverpool να έρχεται στο προσκήνιο.

Δύο γκολ, ένα καθαρό φύλλο αγώνα και παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς, σε έναν αγώνα που είχε πολλά από τα γνωστά χαρακτηριστικά των Κόκκινων και είδαμε μερικούς Reds να δείχνουν πάθος για την νίκη, ακριβώς αυτό που θέλουμε να βλέπουμε, ειδικά απέναντι στην Everton.
Η Everton να βρίσκει το δοκάρι στη μία πλευρά και μόλις 13 δευτερόλεπτα αργότερα ο Salah είχε την μπάλα στα δίχτυα στην άλλη, με τον Jordan Pickford να κάνει βόλτα στην μέσα στην περιοχή!

Δεν έχουμε δει αρκετή δηκτικότητα του Andy Robertson μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, αλλά φρόντισε να μας δώσει μια γερή δόση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ξεσηκώνοντας τον Pickford και τους Toffees. Ο Σκωτσέζος προτίμησε να γελάσει απλώς, όταν ο Pickford τον έσπρωξε για να διώξει την μπάλα αντί να ανταποδώσει την διαμάχη και αυτό το έκανε ακόμα καλύτερο, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες της Everton έτρεχαν να υποστηρίξουν τον συμπαίκτη τους. Ακολούθησε μία μικρή ένταση στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των δύο πλευρών και στην ίδια φάση εθεάθη ο Darwin Nunez να «πειράζει» τους αντίπαλους παίκτες, δείχνοντας τους το σκορ με τα δάκτυλα του!

Ο Salah δεν υπερέβαλε όταν είπε ότι ο Stefan Bajcetic ήταν «ο καλύτερος παίκτης μας» από τότε που έγινε πιο μόνιμος στην ενδεκάδα, παίζοντας με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία πέρα από την ηλικία του. Δεν θέλεις ποτέ να ασκείς υπερβολική πίεση στους ώμους ενός νεαρού, αλλά ο Bajcetic σε κάνει να ξεχνάς εύκολα ότι είναι μόλις 18 ετών, τι ταλέντο:

Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό για τις γροθιές του Jurgen Klopp, κάτι που όλοι πλέον ξέρουμε ότι δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο!

Robbo και Nunez πρώτοι στα πειράγματα στην νίκη επί της Everton!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com