Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόνο την εμφάνιση του Bajcetic κρατά ο Klopp από το Molineux

Μόνο την εμφάνιση του Bajcetic κρατά ο Klopp από το Molineux

Ο Jürgen Klopp από τη Σαββατιάτικη συντριβή στο Molineux έχει να κρατήσει μόνο την ενθαρρυντική εμφάνιση του Stefan Bajcetic, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο για όσο διάστημα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, όπως δήλωσε ο Γερμανός.

“ Είναι πραγματικά δύσκολο να το συνοψίσουμε. Η ομάδα δεν είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να το δείτε – τα πρώτα 12 λεπτά ήταν φρικτά, αλλά ήταν θέμα άμυνας, δεν ήμασταν συμπαγείς, δεν ήμασταν ενεργοί. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Χρειάζεσαι μεγάλη αυτοπεποίθηση για αυτό; Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Βάζεις το σώμα σου ανάμεσα στον εαυτό σου και τη μπάλα και τον αντίπαλο, μπλοκάρεις την μπάλα και τέτοια πράγματα, αποφεύγεις τη σέντρα. ”

Είδατε τον Stefan Bajcetic γεμάτο αυτοπεποίθηση, έπαιζε ποδόσφαιρο για όσο τον κρατήσαμε στο γήπεδο. ”

Όλοι οι άλλοι ξεκίνησαν κάπως διαφορετικά, αλλά το δεύτερο ημίχρονο, με «επίπεδα χαμηλής αυτοπεποίθησης», παίζοντας αυτό το είδος παιχνιδιού. ”

Πιστεύω ότι κανείς δεν θα έμενε έκπληκτος, αν σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο, που μπορούσαμε να σκοράρουμε μία και δύο φορές και μετά θα μπαίναμε ξανά στο παιχνίδι. 

Ξέρω ότι είναι υποθετικό, 100%, αλλά αυτό ήταν δυνατό. ”

“ Τα προβλήματα τα δημιουργήσαμε μόνοι μας, πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Δεν μπορώ να καλύπτω πάντα πράγματα, ήταν προφανές – το κάνουμε δημόσια, γι’ αυτό μπορούν να το δουν όλοι. ”

Μόνο ο Bajcetic το θετικό για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com