Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δεν έχουμε συνοχή»

Alisson: «Δεν έχουμε συνοχή»

Ο Alisson Becker προσπάθησε στις δηλώσεις του να εξηγήσει τι πάει λάθος και η ομάδα έχει το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο στις εγχώριες διοργανώσεις της, όντας πλέον 11 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Ο Ali ρωτήθηκε τι πήγε λάθος στο Molineux:

“ Όπως και στα άλλα παιχνίδια, δεν έχουμε καθόλου συνοχή στα 90 λεπτά, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Πρέπει να σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν είμαστε σε θέση να σκεφτούμε πολύ το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και αυτό είναι. ”

“ Πιστεύω ότι συνέβη το ίδιο όπως κάναμε στα άλλα παιχνίδια. Δεν έχουμε καθόλου συνοχή – εννοώ τη συνέπεια [του] να παίζουμε 90 λεπτά πραγματικά συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Τα πρώτα 15 λεπτά, δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά και τιμωρούμαστε γι’ αυτό, δεχθήκαμε δύο γκολ. Δεν είμαστε στην κατάσταση που να έχουμε αυτοπεποίθηση, να είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε, αλλά προσπαθήσαμε. ”

“ Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και μετά δεχόμαστε γκολ ξανά: δεν σκοράρεις και δέχεσαι ξανά γκολ, οπότε είναι εντελώς απογοητευτικό από την πλευρά μου. ”

“ Φαίνεται ότι στο παιχνίδι ήμασταν δύο βήματα πίσω στα πρώτα 15 λεπτά και μετά κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Επομένως, πρέπει να κάνουμε περισσότερα βήματα λόγω του αποτελέσματος. ”

“ Το βήμα προς τα εμπρός ήταν η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου, άλλαξε πολύ, ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες αν δεις το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε αυτό για το επόμενο παιχνίδι – χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες που έχουμε και σταματήσουμε να δεχόμαστε ανόητα γκολ. ”

Ο Alisson δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com