Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορώ να αλλάξω την κατάσταση»

Klopp: «Μπορώ να αλλάξω την κατάσταση»

Σίγουρος για το γεγονός πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει τη Liverpool ξανά σε επιτυχίες δήλωσε ο Jürgen Klopp, μετά τη νέα συντριβή που γνώρισε η ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ανησυχεί μετά τη νέα ήττα:

“ Δυστυχώς, με ρωτάτε πολύ συχνά. Πώς να μην ανησυχώ; Δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να σκεφτώ, «Ω, όχι. Όλα εντάξει. Τα πήγαμε καλά, αλλά…»  Όχι τα πράγματα δεν είναι εντάξει. ”

Αν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του:

“ Όχι. Δεν νομίζω ότι είναι [στα καλύτερά τους] αυτή τη στιγμή και μου αρέσει αυτό; Όχι. Αλλά εξακολουθώ να ξέρω πόσο καλοί είναι και πόσο καλοί μπορούν να γίνουν. Αλλά το ποδόσφαιρο και η ζωή δεν είναι πάντα έτσι. ”

“ Δουλεύουμε καθημερινά και δεν οφείλεται σε αυτόν, εκείνον ή τον άλλον. Έτσι, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν επειδή δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας σε αυτές τις στιγμές. ”

“ Πώς μπορείς να βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση… επτά ή οκτώ παίκτες δεν είχαν καμία σχέση με το πρώτο γκολ, οι άλλοι επτά [ή] οκτώ παίκτες δεν είχαν καμία σχέση με το δεύτερο γκολ – αλλά όλοι επηρεάζονται από αυτό. Αυτές είναι οι καταστάσεις που πρέπει να περάσουμε. ”

“ Δεν χάνω την εμπιστοσύνη μου στα παιδιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά βλέπω πού πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι που δουλεύουμε, αλλά και πάλι αυτό το κάνει τόσο χαρακτηριστικό για την κατάσταση. Η αρχή είναι φρικτή και μετά παίξαμε φυσιολογικά, στη συνέχεια εξαιρετικά, αλλά, εντάξει, χωρίς να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας, το καταλαβαίνω. ”

Αν θεωρεί πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση:

“ Ναι, ναι, ναι. Βεβαίως. ”

Ο Jürgen Klopp θέλει να βοηθήσει τους παίκτες του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com