Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχω εξήγηση – ζητώ συγγνώμη»

Klopp: «Δεν έχω εξήγηση – ζητώ συγγνώμη»

Συγγνώμη από τον κόσμο της Liverpool ζήτησε ο Jürgen Klopp, μετά την νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από τη Wolves, τονίζοντας παράλληλα πως δεν μπορεί να το εξηγήσει.

Ο Γερμανός για τη νέα βαριά ήττα είπε:

“ Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. ”

“ Ήταν ένα φρικτό ξεκίνημα. Δύο γκολ που δεν μπορούν να μπαίνουν έτσι. Αλλά συνέβη και μείναμε με 2-0 πίσω λόγω δικής μας υπαιτιότητας. ”

“ Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Ήμασταν παθητικοί σε εκείνη την περίοδο του αγώνα. ”

“ Δεν έχω εξηγήσεις, ζητώ συγγνώμη. Πρέπει να το αλλάξουμε. ”

“ Πρέπει να το αλλάξουμε αμέσως στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι τόσο απογοητευμένος και θυμωμένος για τα πρώτα 15 λεπτά, που δεν μπορώ να βρω τα λόγια για αυτό. ”

“ Η Wolves άξιζε τους 3 βαθμούς. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Πόσο καιρό θέλουμε να υποφέρουμε; Είναι μια εξήγηση γενικά, ναι, αλλά όχι για τα πρώτα 15 λεπτά εδώ σήμερα. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι εντάξει. ”

“ Η έναρξη του παιχνιδιού ήταν απολύτως φρικτή, το αντίθετο από αυτό που θέλαμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. ”

“ Προκαλέσαμε τη δυστυχία μας στα πρώτα 12 λεπτά. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Είναι πραγματικά δύσκολο να το καταπιούμε αυτό. Αυτά τα πρώτα μας λεπτά ήταν τα χειρότερα που έχουμε κάνει εδώ και καιρό. ”

“ Καλύτερα να το αλλάξουμε. Αυτό είναι αλήθεια, 100%. Δεν έχω λόγια για αυτό πραγματικά, λυπάμαι. ”

“ Μας λείπει ο ηγέτης στην άμυνα μας. Το να δεχόμαστε γκολ από νωρίς δεν μας είναι κάτι άγνωστο, αλλά ο τρόπος που τα δεχτήκαμε σήμερα δεν ήταν αποδεκτός. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, σκεφτόμουν «γιατί να το κάνεις αυτό»; Αλλά το έκαναν ούτως ή άλλως. ”

Τι δεν πήγε καλά και σήμερα:

“ Προκαλέσαμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Με ρώτησαν αν έχει να κάνει με τα 63 παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Ναι, έχει επιρροή, αλλά είναι Φεβρουάριος και είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούμε. ”

“ Το να δεχόμαστε γκολ από νωρίς δεν μας είναι άγνωστο, αλλά ο τρόπος που τα δεχτήκαμε σήμερα δεν ήταν αποδεκτός. Όταν βλέπετε όλο το παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε στιγμές κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς γκολ και ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς γκολ. ”

“ Το τρίτο γκολ δεν το υπολογίζω γιατί ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο. Τα άλλα δύο γκολ, το να μπούμε σε ένα παιχνίδι με όλα αυτά που είπαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πριν από το παιχνίδι, με αυτόν τον τρόπο, τότε αυτό είναι το ξεκίνημα είναι φρικτό. ”

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως μπορεί να γυρίσει την κατάσταση:

“ Ναι, ναι, ναι. Βεβαίως. ”

Πως μπορεί η ομάδα να ανακτήσει την ψυχολογία της:

“ Όχι στις συνεντεύξεις τύπου. Αυτό δεν βοηθά, προφανώς. Ξέρετε τη δουλειά μου, ξέρω τη δουλειά μου, η δουλειά μου δεν είναι να εξηγώ εδώ πώς μπορώ να φτιάξω την ομάδα μου. Θα κριθώ από αυτό από εσάς και αυτό είναι μια χαρά. Αλλά, ας το πω έτσι, για σήμερα δεν ήταν αρκετό αυτό που έκανα. ”

Τέλος, ο Jürgen Klopp δήλωσε πως ο Fabinho ήταν εκτός αποστολής, λόγω ίωσης, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε από τον James Pearce, αναφορικά με τα ξεκινήματα της ομάδας τους αγώνες και το αν είναι θέμα ψυχολογίας.

Νέα συντριβή για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com