Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wolves – Liverpool (preview)

Wolves – Liverpool (preview)

Wolves και Liverpool αναμετρώνται για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, αυτή τη φορά για την 22η αγωνιστική της Premier League, το απόγευμα του Σαββάτου στο Molineux στις 17:00 το απόγευμα.

Οι Reds θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, ώστε να παραμείνουν στη μάχη της πρώτης τετράδας, από την οποία απέχουν 10 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μέσα στον περασμένο μήνα και για το FA Cup, με τους Reds να προκρίνονται με συνολικό σκορ 3-2, αλλά να έχουν αποκλειστεί πλέον από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Jürgen Klopp εξακολουθεί να έχει τα ίδια προβλήματα, παρά το γεγονός πως οι Virgil van Dijk και Bobby Firmino έχουν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Τόσο οι δύο τους, όσο και οι Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo και Ibrahima Konate παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Fabio Carvalho, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις μόλις την Πέμπτη.

Οι Reds προέρχονται από τον αποκλεισμό κόντρα στην Brighton για το FA Cup, ενώ η Wolves έχει να αγωνιστεί από την ήττα με 3-0 από την Manchester City πριν από δύο εβδομάδες.

Οι Λύκοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, έχοντας 17 βαθμούς, μετά από 20 αγώνες, όσους και η Bournemouth που βρίσκεται στην 18η θέση.

Κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού δεν έχουν, με τους Neto και Traore να είναι σταθερά εκτός εδώ και μήνες.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε αναβληθεί και δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Η Liverpool φιλοξενείται στο Molineux το απόγευμα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com