Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον αποκλεισμό από το FA Cup

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον αποκλεισμό από το FA Cup

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις έκανε ο Jürgen Klopp, μιλώντας αυτή τη φορά, μετά την νέα ήττα της ομάδας από την Brighton και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του FA Cup.

Ο Γερμανός στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει κάποια άλλη μεταγραφή στην τρέχουσα περιόδο.

Ο Klopp ρωτήθηκε αρχικά για πιθανές προσθήκες:

 “ Τίποτα άλλο δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Τίποτα απολύτως. Είμαι εντάξει με το ρόστερ μας. ”

Όσο για τον αποκλεισμό είπε:

“ Ξαναδώσαμε πάρα πολλές εύκολες μπάλες. Σκόραραν δύο γκολ από στημένες φάσεις – είναι απίστευτα δύσκολο να το δεχθείς αυτό. ”

“ Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ήταν καλύτερη η εμφάνιση από ό,τι πριν από μερικές εβδομάδες – αλλά μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. ”

Τι πήγε πάλι στραβά:

“ Ήρθαμε εδώ μετά από ένα παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες, όταν δεν ήμασταν καν κοντά στον εαυτό μας. Σήμερα κάναμε καλύτερο παιχνίδι, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και αυτό δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο. ”

“ Στην αριστερή πλευρά ο Robbo ήταν εντάξει γιατί τον βοηθήσαμε, αλλά από την άλλη ο Trent δεν έλαβε την υποστήριξη. ”

“ Θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα και στα δύο γκολ. Το πρώτο αποκρούεται, αλλά μάλλον μπορούμε να αποκρούσουμε το σουτ. ”

“ Δεν είναι υπέροχο. Με τον καιρό μπορεί να δούμε τα θετικά, αλλά θέλαμε να περάσουμε τον επόμενο γύρο. Συγχαρητήρια στη Brighton. ”

Αν χρειάζεται να βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του:

“ Ναι, φυσικά, αυτό είναι σημαντικό. Προφανώς βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου θέλουμε συνεχώς να κάνουμε το επόμενο βήμα, και γι’ αυτό τώρα νιώθουμε ιδιαίτερα άσχημα αυτή τη στιγμή επειδή δεν συνέβη. Αλλά υπήρξαν, και πάλι, βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση – μπορώ να φανταστώ ότι κανείς δεν θέλει να το ακούσει πια, δεν μπορώ να το ακούω άλλο, αλλά εξακολουθεί να είναι σωστό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε από εκεί. ”

“ Τώρα παίζουμε ξανά με τη Wolves και θα προσπαθήσουμε ξανά να κερδίσουμε εκεί. Πρέπει να χτίσουμε σε τέτοια πράγματα, πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να τα πάμε καλύτερα, η γλώσσα του σώματος σε μερικά παιδιά πρέπει να είναι πολύ καλύτερη. ” Είπε ο Klopp.

Τι εννοούσε για τη γλώσσα του σώματος:

“ Δεν υπάρχει άλλος τρόπος –και το ξέρετε τόσο καλά όσο εγώ– από το να παλέψεις. Ποτέ δεν ακούτε έναν προπονητή να κάθεται σε μια κατάσταση όπως αυτή, «Παρεμπιπτόντως, το αλλάξαμε αυτό και μετά θα δείτε εναντίον της Wolves». Δεν πάει έτσι και γι’ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε 100%. Και πάλι, λυπάμαι πολύ, πιθανότατα πολλοί οπαδοί της Liverpool είναι από το Brighton, οπότε μας είδαν τώρα δύο φορές σε δύο εβδομάδες. Ήταν εξαιρετικοί και πάλι. Σήμερα τους δώσαμε κάτι λίγο πίσω, θα έλεγα. Είδαν ένα γκολ, είδαν ευκαιρίες, άρα ήταν καλύτερα. Τελικά, ένα γκολ μπήκε με κόντρα και ένα στο 92ο λεπτό, οπότε και αυτό είναι ένα κακό κομμάτι της αλήθειας. ”

“ Δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό, αλλά είμαστε εκτός και αυτό είναι προφανώς το χειρότερο αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού που μπορείς να έχετε. Αλλά από εδώ μπορούμε να συνεχίσουμε και θα το κάνουμε. ”

Ο απογοητευμένος Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com