Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή έξι δανεικών παικτών της Liverpool στο Kirkby

Επιστροφή έξι δανεικών παικτών της Liverpool στο Kirkby

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, έξι νεαροί ποδοσφαιριστές της Liverpool επιστρέφουν στο Kirkby αυτό το μήνα, μετά από ανάμεικτες εμπειρίες δανεισμού.

Το πρωτάθλημα της Championship συνεχίζει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μόλις επτά βαθμούς χωρίζουν την τρίτη από την 14η θέση. Η Blackburn που αγωνίζεται ο Tyler Morton, καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την τέταρτη θέση με 43 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, με τον τελευταίο της βαθμό να προστίθεται στην ισοπαλία 1-1 στην Bristol City το Σάββατο.

Ο 20χρονος Morton συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και βοήθησε στην επίτευξη του πρώτου τέρματος της αναμέτρησης με μια πάσα προς τον Bradley Dack. Το γκολ ήρθε μετά από μια έξυπνη μπαλιά στο σημείο του πέναλτι, έχοντας αντιληφθεί τον χώρο που άφησε κενό η Bristol City.

Το προβάδισμα της Blackburn διήρκεσε όμως μόλις 14 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Antoine Semenyo ισοφάρισε, αφού το σουτ έξω από την περιοχή του Zak Vyner αποκρούστηκε στην πορεία του. Και ο ρόλος του Morton στο γκολ αμφισβητήθηκε.
Η εφημερίδα Lancashire Telegraph δήλωσε ότι «επέτρεψε στον Vyner να τον προσπεράσει πολύ εύκολα», αφού απλά έβαλε το πόδι του έξω από την περιοχή χωρίς να έχει επιρροή στο παιχνίδι, αξιολογώντας τη συνολική του απόδοση με έξι στα δέκα.

Στην League One, ο Conor Bradley αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα με 2-1 από την Derby, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την Bolton. Ο Owen Beck, εν τω μεταξύ, δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα των Trotters, καθώς συνεχίζει να βρίσκει δύσκολα χρόνο συμμετοχής σε αυτό που είναι ο δεύτερος δανεισμός του στη σεζόν.

Αλλού, ούτε ο Rhys Williams (Blackpool), ούτε ο Adam Lewis (Newport County), ούτε ο Jarell Quansah (Bristol Rovers) είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν λόγω των παγωμένων γηπέδων που ταλαιπώρησαν το Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όμως ο William αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη Liverpool με την ομάδα να διακόπτει τον δανεισμό του μετά από 17 συμμετοχές στην Blackpool, γεγονός που θα ανοίξει την πόρτα για την κίνηση του Nat Phillips.

Ο Williams δεν είναι ο πρώτος Red που ανακαλείται νωρίς, καθώς οι Fidel O’Rourke (Caernarfon Town), James Balagizi (Crawley Town), Jakub Ojrzynski (Radomiak Radom), Max Woltman (Doncaster) και Billy Koumetio (Austria Wien) επέστρεψαν στο Kirkby αυτό το μήνα μετά από ανάμεικτες εμπειρίες δανεισμού.

Επιστροφή έξι δανεικών παικτών της Liverpool στο Kirkby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com