Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramsay: «Πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να εντυπωσιάσω»

Ramsay: «Πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να εντυπωσιάσω»

O Calvin Ramsay.

Ο Calvin Ramsay, σε συνέντευξη του στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με την Chelsea, δήλωσε ότι γνωρίζει πως πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί για να εντυπωσιάσει, καθώς στοχεύει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στους Reds.

«Σε έναν σύλλογο σαν αυτόν υπάρχουν πολλοί παίκτες και αν δεν αφήσεις το στίγμα σου, τότε ίσως ο προπονητής να επιλέξει κάποιον άλλον την επόμενη φορά. Στη Σκωτία μπορείς να έχεις μερικές ευκαιρίες, γιατί οι ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλες, αλλά εδώ κάτω πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, ακόμα και στην προπόνηση, για να εντυπωσιάσεις. Είναι μια λεπτή γραμμή, αλλά νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το εντός έδρας ντεμπούτο του με την Liverpool, στο Champions League, κόντρα στη Napoli:

«Ήμουν πολύ νευρικός! Έτρεμα λίγο, γιατί δεν είχα παίξει ποτέ πραγματικά σε μια τέτοια ατμόσφαιρα μπροστά σε 50.000 οπαδούς. Επίσης, η συμμετοχή μου στο Champions League ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς βρισκόταν και η οικογένειά μου εκεί.»

Για την πρώτη συμμετοχή του με τους Reds εναντίον της Derby County στο Carabao Cup:

«Ναι, νομίζω ότι τα πήγα καλά, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα είχα πάει λίγο καλύτερα στη συνέχεια. Συνολικά, ήμουν αρκετά συγκρατημένος με την μπάλα, κάτι που νομίζω ότι είναι άλλο ένα από τα χαρακτηριστικά μου, οπότε πιστεύω ότι ήταν μια καλή αρχή και τώρα πρέπει να εκμεταλλευτώ την επόμενη ευκαιρία.»

Για την έμφαση στις ασίστ των μπακ στην Liverpool:

«Είναι μεγάλη η πίεση λόγω του αριθμού των ασίστ που έχουν ο Trent και ο Robbo. Ξέρω ότι αν θέλω να μπω στην ομάδα, πρέπει να δίνω ασίστ και να πετυχαίνω μερικά γκολ εδώ κι εκεί. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η επίθεση, η σέντρα και το κόψιμο μέσα για να σουτάρω, οπότε μόλις έχω την ευκαιρία πρέπει να δείξω αυτά τα πράγματα και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου.»

Για το αν έχει το γκολ στο ρεπερτόριο του:

«Ναι! Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω σκοράρει πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά στην ακαδημία νέων σκόραρα αρκετά. Ήμουν πρώτος σκόρερ μια σεζόν. Ίσως είναι λίγο πιο εύκολο να σκοράρεις από τη μεσαία γραμμή, αλλά σαν δεξί μπακ μου αρέσει να ανεβαίνω στο γήπεδο και να επιτίθεμαι. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου και έχω δείξει μερικές φορές ότι μπορώ να κόψω το αριστερό μου πόδι και να σουτάρω. Νομίζω ότι μπορώ να πετύχω γκολ.»

Για το ενδεχόμενο ενός ντεμπούτου στην Premier League στο εγγύς μέλλον:

«Μεγαλώνοντας, έβλεπα την Premier League και ήθελα να είμαι στα παπούτσια αυτών των παικτών, να είμαι εδώ σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool. Το πρωτάθλημα εδώ είναι πολύ διαφορετικό από τη Σκωτία. Εκεί βασίζεται στη δύναμη με μερικά πολύ σωματώδη παιδιά να παίζουν, αλλά εδώ κάτω είναι πιο τεχνικό με πολλούς παίκτες που είναι πολύ καλοί με την μπάλα.
Είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά η προπόνηση με τα παιδιά κάθε μέρα με βοήθησε, γιατί ο ρυθμός στην προπόνηση είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Έχουμε τεράστιους αγώνες που έρχονται και παιχνίδια στα οποία θέλω να συμμετέχω, οπότε θα προσπαθήσω να μπω στην ομάδα και να πάρω αγωνιστικά λεπτά στο γήπεδο.»

Ramsay: «Πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να εντυπωσιάσω»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com